Városlista
2024. július 2, kedd - Ottó

Hírek

2024. Június 30. 07:12, vasárnap | Helyi

Nagy értékű monitorokat kapott a Petz-kórház

Nagy értékű monitorokat kapott a Petz-kórház

Közel kétmillió forint értékben adományozott 100 darab LCD monitort a PMA Systems Kft. a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórháznak.

„Számos olyan nagyvállalattal állunk kapcsolatban, ahol a gépek, berendezések időszerű amortizációja esetén lehetőségünk nyílik azok megvásárlására. Győriként, illetve győri vállalkozóként, elkötelezettek vagyunk saját kereteinken belül nonprofit szervezetek támogatásában. Így esett a döntésünk a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházra. Bízunk benne, hogy az általunk adományozott 100 db DELL típusú LCD monitor, melyek értéke közel 2 millió forintot képvisel, hasznára válik a Kórháznak. Reméljük ez a támogatás nem egyszeri és a jövőben alkalmunk nyílik további adományozásra, hiszen a városunknak és agglomerációjának szüksége van egy jól működő egészségügyi intézményre, ahol az ott dolgozók, mindennapi nehéz feladataik mellett, technikai problémáktól mentes, jól működő eszközökkel végezhessék munkájukat, hogy minden tudásukat és erejüket nap mint nap az itt élő emberek gyógyítására fordíthassák. Igyekeztünk ezzel a kis adománnyal mi is hozzájárulni a fenti áldásos tevékenységükhöz” – mondta a cég ügyvezetője, Sziveri Gábor.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház részéről Komonszky Krisztina gazdasági igazgató kiemelte, az ilyen jellegű adományok nagyon hasznosak a kórház infrastruktúra-fejlesztésében, a monitorokat több területen is tudják hasznosítani.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 02. 08:13, kedd | Helyi

Győrben is átvette megbízólevelét az új polgármester és a képviselő-testület

Csütörtökön délután átvették megbízóleveleiket a június 9-én megválasztott képviselők és az októbertől hivatalba lépő polgármester.

2024. Július 02. 07:15, kedd | Helyi

Semmelweis példáját követik – kitüntetések az egészségügyisek legnagyobb ünnepén

A győri önkormányzat és a Petz-kórház is a Semmelweis-napi ünnepségen adta át a szakterület legrangosabb díjait. Mutatjuk a kitüntetetteket és gratulálunk nekik!

2024. Július 01. 09:10, hétfő | Helyi

Peren kívül is megegyezne a nyugdíjas pár, akinek híd épült a házánál

A győrszentiváni Nagy László és élettársa telke mellé 2019-ben épült a gyalogos- és kerékpáros híd az M19-es fölé. A műtárgy szinte belóg az udvarra: szakértő szerint ingatlanuk 30 millió forinttal lett értéktelenebb.

2024. Július 01. 08:14, hétfő | Helyi

Ne feledd! Hétfőn nincs doki

Munkaszüneti nap az egészségügyi dolgozóknak a hétfői Semmelweis-nap.