Városlista
2024. szeptember 9, hétfő - Ádám

Hírek

2011. Január 20. 14:07, csütörtök | Helyi
Forrás: Széchenyi István Egyetem

Nagy Pontszámítási Nap Győrött

Nagy Pontszámítási Nap Győrött

A győri Széchenyi István Egyetem 2011. február 1-jén, kedden 16 órától 18 óráig Nagy Pontszámítási Nap rendezvényt tart. Helyszín: Győr, Egyetem tér 1., Főépület, B1 terem.

- Kérdéses Önnek a pontszámítás módja? Bizonytalan a jelentkezési lap kitöltésében? Milyen plussz teljesítményért járhat a jelentkezőknek többletpont? Nem dőlt még el, melyik szakokat választja? – e kérdéskörök szerepelnek a programról a győri egyetem honlapján. A résztvevők az egyetem munkatársaitól személyes választ kapnak a felvételit érintő összes kérdésükre.

A szervezők kérik, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat előzetesen jelezzék a http://felveteli.sze.hu oldalon létrehozott regisztrációs felületen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 09. 09:14, hétfő | Helyi

Jövőre már pilótákat is képeznek a Széchenyi-egyetemen

A nagy utasszállító repülőgépek vezetésére készíti fel a hallgatókat az a képzés, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem indít 2025 februárjától a Wizz Air légitársasággal partnerségben.

2024. Szeptember 09. 08:09, hétfő | Helyi

Iskolapélda Győrben is

Iskolapélda elnevezéssel indított kampányt a rendőrség annak érdekében, hogy tanévkezdéskor ne történjen gyermekeket érintő közlekedési baleset.

2024. Szeptember 09. 07:08, hétfő | Helyi

Veszélyes növény közeledik hozzánk – jelezte az agrárminiszter

A kaukázusi medvetalp mérgező, fényérzékenyítő növény, veszélyes, mivel már az emberi bőrrel érintkezve kifejti mérgező hatását.

2024. Szeptember 08. 09:12, vasárnap | Helyi

Bíró Attila visszatért, a vízilabda edző a GYVSE Uni-Győr női szakágvezetője

Visszatér Bíró Attila a vizilabdasportba.