Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2012. Január 14. 07:20, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Nagyobb melleket kapott Csenge

Nagyobb melleket kapott Csenge

Csenge, az ÖsszeEsküvők női nyertese kés alá feküdt, hogy jobban kidomboríthassa nőiességét.

Patkó Csenge alig, hogy megnyerte az ÖsszeEsküvők című valóságshowt, máris kés alá feküdt, hogy megnagyobbíttassa melleit. A 23 éves lányt már évek óta zavarta, hogy kicsi a melle, ezért döntött a műtét mellett. Döntésében párja Peti, és még szülei is támogatták, mert látták rajta, hogy 18 éves kora óta valóban zavarja a természet szűkmarkúsága.

Csenge számára a mell hozzátartozik a nőiességhez, de a természetes méreteket szereti, így ezek alapján választotta ki az implantátum méretét is. Kiki lánya nagyon félt a műtéttől, de bízik az eredményben, ráadásul Peti végig mellette van a kórházban, még ott is alszik vele.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.