Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2014. Július 14. 10:46, hétfő | Helyi
Forrás: idokep.hu

Nagyon melegünk lesz a héten

Nagyon melegünk lesz a héten

Hétfőn az ország nyugati és északi tájain többfelé, keleten csak elszórtan alakulhat ki zápor, zivatar, a Tiszántúlon inkább a napsütésé lesz a főszerep. A légmozgás csak zivatarok környezetében erősödik meg, lokálisan továbbra is előfordulhat felhőszakadás. Napközben 27-30°C-ig melegszik a levegő.

Kedden továbbra is főként a Dunántúlon és a középső területeken alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Az északi, északkeleti szél felélénkül, zivatarok környezetében erős, akár viharos lökések is előfordulhatnak. Lassan melegszik a levegő, a hőmérséklet 30°C körül alakul.

Szerdától igazi nyári időre, sok napsütésre van kilátás. Zápor, zivatar már csak szórványosan fordul elő. A légmozgás többfelé felélénkül. Az enyhe hajnalok után, délutánra 30-33°C-ig emelkedik a hőmérséklet.

Csütörtökön is sok lesz a napsütés, helyenként azonban még magasra törnek a gomolyfelhők és szórványosan zápor, zivatar kialakulhat. Az északi, északkeleti szél többfelé élénk, erős lesz, a csúcsértékek pedig országszerte 30°C felett alakulnak.

Részletes előrejelzés az idokep.hu oldalán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 09:15, csütörtök | Helyi

Változik az időpont foglalás rendszere

Július 1-től az Egészségablak applikációban és a 1812-es telefonszámon is lehet majd időpontot foglalni.

2024. Május 16. 08:13, csütörtök | Helyi

Kollégánk, Meronka Péter – Gyulai István díjat kapott! Büszkék vagyunk rá!

A Gyulai István díj, a sportújságírás teteje hazánkban! Idén ezt a mi kollégánk, Meronka Péter vehette át Gyulán!

2024. Május 16. 07:19, csütörtök | Helyi

Szőlészek figyelem!

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal felhívja a szőlő-szaporítóanyagok előállításával és forgalmazásával foglalkozók figyelmét, hogy a tevékenységük bejelentésének határideje 2024. május 20.

2024. Május 15. 10:31, szerda | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk!

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs. Handl Tamás az elmúlt több mint negyven évben csigák