Városlista
2024. augusztus 14, szerda - Marcell

Hírek

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember

Továbbra is üzemelnek a közönségkedvencek, mint a Cutler Fitness vagy a Happy Skin kozmetika, deszámos új üzlettel bővült és bővül tovább a kínálat: már megnyílt például a dm, hazánk egyik legnagyobb Aldi üzlete, a Pepco, az EcoFamily, a Háda, és hamarosan nyílik a CCC és a HalfPrice is. Az üzleteken túl ügyfélszolgálati irodák, egészségügyi szolgáltatók és egy képgaléria is színesítik az Élményközpontot, míg az éttermek és szórakoztató partnerek, például az ELITE Sport, tovább növelik az ETO Park sokszínűségét.


A nagyszabású fejlesztést az ETO Park tulajdonosa, üzemeltetője és bérlői egy látványos eseménysorozattal ünneplik meg, amelyen a város és a környező települések lakói is részt vehetnek.

Az est hangulatát olyan sztárok garantálják, mint a Halott Pénz, a VALMAR, Gönczi Gábor és a Smile Rock Cirkusz, míg a házigazdák Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna lesznek.

A programok minden korosztálynak szólnak, a gyerekeknek például az Alma együttes, de lesznek néptánccsoportok, bűvész és ugrálóvárak is.

A Rádió1 helyszíni jelenléttel, élő bejelentkezésekkel, nyereményjátékokkal színesíti tovább az eseményt.

Az Élményközpont kabalafigurájához kapcsolódva "Kabala Kaland" gyermekrajz-pályázat is indul, de az egyéb nyereményjátékokon is érdemes részt venni. A legjobbak akár 500.000 forint értékű fődíjat is nyerhetnek, amit a Grand Opening során vehetnek át.

Minden további részlet az ETO Park Facebook oldalán található, ahol érdemes követni az eseményeket, hogy semmiről se maradj le!

Bulizz hajnalig az ETO Park Grand Opening-en szeptember 20-án. A belépés ingyenes.

(x)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.

2024. Augusztus 14. 07:14, szerda | Helyi

Az egyetem átvette a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola fenntartását

A Széchenyi István Egyetem fenntartásában működik tovább augusztus 1-jétől a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium.

2024. Augusztus 13. 09:13, kedd | Helyi

Anya adta a veséjét a fiának – humán történet a győri kórházból

Amikor egy anya azt mondja a gyermekének, hogy az életemet adnám érted, azt vehetjük komoly ígéretnek.