Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. November 24. 13:30, csütörtök | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Önálló edzésként és szépészeti kezelésként is ajánlott!

Önálló edzésként és szépészeti kezelésként is ajánlott!

Szabadulj meg a stressztől könnyedén! – Szombaton nyit Győrben edzőtermet a Főnix Fit Mozgás Stúdió.

A Power Plate® olyan prémium vibrációs testedző gép, mely új dimenziót nyit minden korosztály számára a wellness megoldások, az életstílus és a fizikai képességek terén. Érdemes az elsők között kipróbálni, az első edzés ingyenes!

A vibrációs tréning segít a stresszoldásban, alkalmazása során felszabadítja a boldogsághormonokat. Erre, pedig télen nagy szükségünk van. A vibráló padon történő edzés erősíti a hátizmokat, így csökkentve a deréktáji fájdalmakat. A vibrációs tréning már az első edzés után csökkenti a szervezet stressz - hormon szintjét. A vérellátás javulása fokozza az agyműködést, csökken a feledékenység és nő a kreativitás. A mozgás koordinációt és egyensúlyérzékelést helyreállító edzésforma a hajlékonyság növekedésében is nagy szerepet játszik immunerősítő képessége miatt, amelyet tapasztalatok hosszú sora igazol. A Power Plate® használata során a szervezet ellenálló képessége is nő, ami az őszi és téli megfázásos, influenzajárványos időszak beköszöntével rendkívül hasznos lehet. A személyre szabott edzésformának köszönhetően és a személyi edző jelenléte miatt az edzések hatékonyak, szórakoztatóak, és valóban ott segítenek, ahol kell. A tréning önálló edzésként és szépészeti kezelésként is megállja a helyét, hiszen hatásosan tünteti el a nemkívánatos narancsbőrt és feszesíti a már megereszkedett bőrt, nagy segítséget nyújtva így a kismamáknak a terhesség utáni regenerálódás időszakában. Ráadásul mindez alkalmanként mindössze harminc percig tart. Hetente maximum 3x 30 perc testedzés ajánlott a Power Plate® olyan prémium vibrációs testedző gépeken!

Jöjjön el hozzánk!

Elérhetőségeink:
Főnix Mozgás Stúdió
Power Plate® olyan prémium vibrációs testedző gép

További info: ide kattintva!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?