Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Március 01. 14:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Önálló életre kelt Jennifer Lopez mellbimbója

Önálló életre kelt Jennifer Lopez mellbimbója

Nem szűnik a vita akörül, hogy villantott-e Jennifer Lopez az Oscar-gálán. A sztár csak nevet a történeten, miközben mellbimbójának már saját Twitter-oldala is van.

Napokkal az Oscar-díjátadó ünnepséget követően sem szűnik a vita arról, hogy félrecsúszott-e Jennifer Lopez ruhája a gálán, láthatóvá téve a sztár mellbimbóját. Egyesek meg vannak győződve róla, hogy a híresség villantott, mások szerint azonban csupán a mélyen dekoltált estélyije vetett árnyékot, és JLo stylistja is nekik ad igazat.

"Magam adtam fel a ruhát Jenniferre, és én is öltöztettem át a gála után - mondta el Rob Zangardi. - Mi szóltunk neki a kolléganőmmel arról is, hogy mindenki az állítólagos villantásáról beszél, de ő csak nevetett az egészen. Azt mondta, olyan szűk volt a ruha, hogy semmije sem látszódhatott ki, amit takarni akart."

Bár a sztár maga is cáfol, sokan nem hajlandóak elfogadni, hogy nem volt semmi látnivaló, sőt néhányan még egy Twitter-oldalt is létrehoztak Jennifer Lopez mellbimbójának, ahol a testrész nevében üzengetnek. Hasonló weblapot kapott egyébként Angelina Jolie jobb lába is az Oscar-díjátadó után, amelyet egy combig felsliccelt ruhában villantott meg a színésznő, sőt Bradley Cooper bajusza is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.