Városlista
2024. augusztus 11, vasárnap - Zsuzsanna

Hírek

2012. December 12. 11:02, szerda | Kék hírek
Forrás: MTI

NAV: hajtánnyal próbáltak cigarettát csempészni Magyarországra

NAV: hajtánnyal próbáltak cigarettát csempészni Magyarországra

Egy házilag barkácsolt hajtánnyal próbáltak több ezer doboz illegális cigarettát csempészni Magyarországra - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint a hajtányt Ukrajnából tolták át Magyarországra, de a szerkezet elakadt, így a csempészek magukra hagyták az összesen 25 ezer doboznyi cigarettát.
A pénzügyőrök megtalálták a havas földön szétszórt, adójegy nélküli cigarettákat, és néhány száz méterre azt az UAZ terepjárót is, amellyel vélhetően tovább akarták szállítani a csempészárut, de az a jármű is elakadt.
A közlemény szerint a lefoglalt cigaretták értéke több mint 18 millió forint, az ügyben költségvetési csalás bűntett elkövetése miatt indítottak eljárást ismeretlen elkövető ellen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 09. 08:07, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek egy iskolaőr ellen, aki egy hetedikes kislányt zaklatott

2024. Augusztus 09. 08:06, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek a lányát kádba fojtó nővel és élettársával szemben

Vádat emelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nő és annak élettársa ellen, akik vízbe fojtották a nő fogyatékkal élő lányát egy Nyírbátor közeli településen.

2024. Augusztus 06. 08:01, kedd | Kék hírek

Feltörte a Neptun-rendszert, magának utalta el hallgatók ösztöndíját

Az egységes felsőoktatási rendszert, a Neptunt feltörő, és egyebek mellett hallgatók ösztöndíjait magának átutaló csalót fogott el a rendőrség, a letartóztatásban lévő fiatal férfit több mint száz rendbeli bűncselekménnyel gyanús