Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2019. Március 07. 11:08, csütörtök | Helyi

Ne bérleti díjra költse a pénzét, hanem költözzön már nyáron saját új lakásába Tétre!

Ne bérleti díjra költse a pénzét, hanem költözzön már nyáron saját új lakásába Tétre!

Minimális önerővel az Öné lehet álmai otthona. FORRÁSHÁZ – OTTHON TÉTEN!

Látványos beruházás zajlik Téten. A kisváros központi helyén épül fel egy négyszintes épület, a FORRÁSHÁZ.

A társasház fejlesztője az abdai székhelyű építőipari vállalkozás a HO-RA csoport, amely 27 éves szakmai tapasztalattal és számos referenciával bír.

A FORRÁSHÁZ-zal kapcsolatos tudnivalókról beszélgettünk a beruházó értékesítési megbízottjával, a Stonehenge Ingatlan ügyvezetőjével, Polócz Péterrel.

• Pontosan mekkora lesz a ház? Milyen nagyságú lakások és üzletek lesznek majd az épületben?

• A liftes társasházban 42 lakás és 10 üzlet lesz kialakítva. Ezen felül 7 garázs és összesen 34 tároló is helyet kap a házban. A legkisebb lakások 33 m2-esek, a legnagyobbak 65 m2-esek lesznek, ez utóbbiak megfelelnek a 10 M Ft-os CSOK igénybevételi feltételeinek.

• Mikorra tervezik az átadást?

• Az épület fűtéskész átadása idén júniusban lesz. A leendő tulajdonosok választhatnak, hogy ebben a készültségben vásárolják meg a lakást (ilyenkor a befejezést maguk bonyolítják), vagy lehetőség van arra is, hogy a lakást kulcsrakészen kérik a beruházótól, ebben az esetben nyár végi átadásra lehet szerződni.

• Hallhatnánk néhány részletet az árakról?

• Először is szeretném kihangsúlyozni, hogy mi új lakásokat adunk el klasszikus értelemben. Nem a Győrben általános gyakorlat szerint, ahol építési telket vesznek meg a vevők és kivitelezési szerződést kötnek a beruházóval az építésre. Emiatt ebbe a projektbe ebben az előrehaladott készültségi állapotban is be tudnak szállni a 3 gyerekes vevők a teljes 10 M Ft CSOK felhasználásával. A lakásárak kialakításánál nagyon szűk mezsgyén mozgunk. Az emelkedő építőanyagárak és kivitelezési költségek hatása alól mi sem tudjuk kivonni magunkat, a minőségi színvonalban viszont nem kötünk kompromisszumokat. Mindezek ellenére jó 20 %-kal a győri árak alatt tudjuk adni a lakásokat, jellemzően bruttó 330 e Ft/m2 átlagáron.

• Milyen ütemezésben kell fizetniük a vásárlóknak?

• Téten nem a vevők finanszírozzák a házépítést, így ezzel kapcsolatban sem lehet rossz érzése senkinek. Erre az ad lehetőséget, hogy a beruházó és egyben kivitelező HO-RA csoport jelentős tőkeerővel bír. Ez a tény ad lehetőséget arra, hogy a fizetési ütemezéseket és az önerőt testreszabottan alakítsuk ki az ügyfelek igényei és lehetőségei alapján. Például most vásárolt nálunk lakást egy 3 gyerekes anyuka 1,5 M Ft önerővel. A többi fizetendő részt CSOK-ból és kedvezményes hitelből biztosítja. A havi törlesztése 20 e Ft-tal lesz alacsonyabb, mint a most fizetett albérlet díja. Pénzügyi szakembereink készséggel állnak rendelkezésre, hogy mindenkinek a saját élethelyzetének megfelelő egyedi pénzügyi konstrukciót alakítsák ki. Ez a szolgáltatás díjmentes ügyfeleink számára. Keressenek bizalommal.

• További kérdésekre hol kaphatnak válaszokat az érdeklődők?

• Az aktuális információkat a facebook oldalunkon és a www.forrashaztet.hu weboldalon érhetik el. Kérdéseikkel bátran keressenek a polocz.peter@gmail.com e-mail címen vagy a 20/468-8701-es telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.

2024. Május 07. 08:11, kedd | Helyi

Szenzációsak a nyúliak! – 300 méterrel hosszabb lett a palacsintakígyó, mint azt tervezték

Palacsintagilisztának tűnik már csak az eredeti cél. 410 méter hosszú palacsintát akartak tekerni eredetileg Nyúlon, de annyira belendültek, hogy meg sem álltak 740 méterig.

2024. Május 07. 07:11, kedd | Helyi

Másként érettségiztek magyarból a diákok

Magyar nyelv és irodalomból érettségiztek tegnap a diákok.

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.