Városlista
2024. augusztus 6, kedd - Berta

Hírek

2015. Január 20. 05:00, kedd | Bulvár
Forrás: pekingikacsa.blog.hu/

Ne kakálj az út közepén, mert elüthet egy autó!

Ne kakálj az út közepén, mert elüthet egy autó!

Január 9-én este 7:40-kor Pujiang megyében, Zhejiangban egy szemtanú arra lett figyelmes, hogy egy férfi az út közepén letolja a gatyáját és a nagy-dolgát végzi.

A forgalmas úton ez nem éppen veszélytelen mutatvány, ezért a járókelők próbálták elhívni rögtönzött illemhelyéről az illetőt, de későn, mert egy autó mégis elütötte. VIDEÓ

Mint később kiderült, a 47 éves férfit már jól ismerik a helyi rendőrségen. Ittasan sok hasonló "dolgot" csinált már. A balesetet néhány bordatöréssel és zúzódással megúszta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.