Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Július 16. 13:56, hétfő | Helyi
Forrás: Pozsgai Kitti

Négy gyerek maradt anya nélkül

Négy gyerek maradt anya nélkül

Szombaton Győr Ady-város egyik panellakásában fia holtan találta 42 éves édesanyját. A rendőrség a képen látható férfit keresi.

Az asszony három kislánya a nagymamánál tartózkodott, s miután nem tudtak a lakásba bemenni, bátyjukat keresték. A fiatalember lakatos segítségével jutott be, ott találta holtan édesanyját. A boncolás megerősítette, a nő bűncselekmény áldozata lett. Emberölés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytatjuk a nyomozást- közölte a Kocsis Tünde rendőr alezredes.

A rendőrség a bűncselekménnyel összefüggésben keresi a képen látható41 éves Pandur Ottót.A férfi 195 cm magas, erős, sportos testalkatú. Az áldozat ismeretségi köréhez tartozott és január óta tartózkodott Győrben. Előtte Budapesten élt.

Aki férfiről tud, hollétéről, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, kérjük tegyen bejelentést a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányságon Győr, Szent Imre u. 2-4. (tel.:96/520-012) vagy a legközelebbi rendőri szervnél.

A szerkesztőség megjegyzése:

Ismeretlenül is őszinte részvéttel gondolunk Zs. családjára. Fiára és három gyönyörű kislányára, akik egyforma ruháikban, csodaszép frizuráikkal mindenki arcára mosolyt csaltak, akik mellett elhaladtak. Kívánjuk nekik, hogy maradandó sérülések nélkül feldolgozzák a feldolgozhatatlant, kívánjuk, hogy szerető, vigyázó kezek terelgessék ezután sorsukat. A gyászoló családnak, barátoknak azt kívánjuk, hogy képesek legyenek a gyerekek számára tisztán megőrizni Édesanyjuk emlékét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 07:14, vasárnap | Helyi

Hivatásos művészeket körözött le a győri zenészhallgató

Behán Áron András egyetemista harmadik lett egy olyan zenei világversenyen, ahol hivatásos zenészek is indultak.

2024. Május 04. 09:17, szombat | Helyi

Kincsem, a kisbéri csodakanca: szülőföldjéről indul vándorkiállítás

A kisbériek büszkék arra, hogy Kincsem Kisbéren fogant, és itt is fejezte be pályafutását.

2024. Május 04. 08:14, szombat | Helyi

Színművészek hívták fel a figyelmet a menhelyi állatokra

A győri állatmenhelyre látogattak a Pincérfrakk utcai cicák című előadás alkotói.

2024. Május 04. 07:15, szombat | Helyi

Ha lopástól félti a biciklijét, kenesse le a rendőrökkel!

Különleges lopásgátló módszert vet be a győri rendőrség: speciális pasztával kenik be a kerékpárokat. Az eljárás mikéntjéről a helyi rendőrség sajtóosztályát kérdeztük.