Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2013. Június 09. 14:26, vasárnap | Helyi

Négy hónap börtönt kaptak az almásfüzitői homokzsáktolvajok

Négy hónap börtönt kaptak az almásfüzitői homokzsáktolvajok

Vasárnap megkezdte büntetésének letöltését Győrben a két nő

Négy hónap börtönt kaptak az almásfüzitői homokzsáktolvajok

A Tatabányai Járásbíróság vasárnap négy hónap börtönbüntetésre ítélte azt a két nőt, aki töltésre váró homokzsákokat tulajdonított el péntek este az árvízi munkálatok egyik almásfüzítői helyszínéről. A 48 éves és a 53 éves ácsi nő gyanúsítotti kihallgatása során beismerte a bűncselekmény elkövetését, és azt mondták, hogy a zsákokat saját használatra lopták, azokban diót és takarmányt tároltak volna. A nyomozók megtalálták az eltulajdonított zsákokat.

Vasárnap megkezdte büntetésének letöltését Győrben a két nő. A Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították a két asszonyt, akit a Tatabányai Járásbíróság jogerősen négy hónap, börtönben letöltendő szabadságvesztésre ítélt, közveszély színhelyén elkövetett lopás bűncselekménye miatt. A rendőrség szombati tájékoztatása szerint az eltulajdonított és előkerült 55 zsákot visszaszállították eredeti helyére.

Címkék: 2013, árvíz, homokzsák, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 08:13, szerda | Helyi

Vakon is lehet teljes életet élni, méghozzá boldogan!

Sáfrányné Kobli Írisz Én csak a szívemmel látok című könyvével ismerkedhettek meg a Széchenyi Egyetem könyvtárában a pedagógus növendékek.

2024. Május 08. 07:13, szerda | Helyi

Matekból is megvolt az írásbeli

Nagy meglepetés nem érhette a diákokat, aki készült, az írásbeli matematikaérettségi első részét nagyobb nehézségek nélkül oldhatta meg.

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.

2024. Május 07. 08:11, kedd | Helyi

Szenzációsak a nyúliak! – 300 méterrel hosszabb lett a palacsintakígyó, mint azt tervezték

Palacsintagilisztának tűnik már csak az eredeti cél. 410 méter hosszú palacsintát akartak tekerni eredetileg Nyúlon, de annyira belendültek, hogy meg sem álltak 740 méterig.