Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2013. Június 07. 14:40, péntek | Helyi
Forrás: infogyor.hu

Négy nap, negyven koncert SzFeszt

Négy nap, negyven koncert SzFeszt

Központi elhelyezkedés, nagyobb terület, nagyobb party! – ígérik az Adrenalin Szfeszt szervezői, akik már gőzerővel készülnek az idén első alkalommal Győrben szervezett fesztiválra.

Négy nap, negyven koncert - ez az SzFeszt, amely kinőtte eredeti, győrszentiváni helyszínét.
Az MKB bemutatja, 9. Adrenalin Szfeszt- Egy belépő áráért 4 nap fesztivál

A nyár első nagy fesztiváljának június 20-23-án, a 9. Adrenalin Szfeszt-nek, mely a régió legnagyobb zenei rendezvénye, az ETO Park ad otthont. - mondta a csütörtöki sajtótájékoztatón Imre László, a rendezvény alapítója. Az új helyszínről így szólt: "könnyebben megközelíthető, nagyobb terület jobb infrastruktúrával".

Az SzFeszt "őrzi a hagyományokat", emellett azonban új, jövőbe mutató programokat is kínál. Ilyen lesz a rapverseny, amelyet Majka és Curtis vezet majd. "Folyamatosan keresem azokat az előadókat az országban, akikkel együtt dolgozhatnék" - nyilatkozta Majka, aki Curtissel személyesen részt vett a győri tájékoztatón. Hozzátette: "Hét-nyolc éve lányt keresek. Olyan tehetséges lány előadót, aki meg tudja szólítani a középkorú hölgyeket, mert ez a réteg nincs kiszolgálva ma. Szükség van valakire, akivel a nők is tudnak azonosulni. Remélem, hogy végre találunk ilyet".

A rapversenyen kívül további mintegy tíz kiszenekar is bemutatkozási lehetőséget kap, ők a kisszínpadon léphetnek fel. "Kiválasztottuk azokat, akik lehetőséget kapnak a fellépésre. Ezzel szeretnénk támogatni őket" - jegyezte meg Imre László. Az ismert fellépők közül kiemelte Majka és Curtis mellett többek között az Irigy Hónaljmirigyet, a Magna Cum Laudét, a Hooliganst, a 30 éves Aurorát, a Kárpátiát, Kasza Tibort, Király Viktort, Radics Gigit és Vastag Csabát és nem utolsó sorban Dj Dominique és Bárány Attila párost is. A rendezvény háziasszonya idén Dukai Regina lesz.

A zenei felhozatal mellett a gasztronómiára is nagy hangsúlyt fektetnek a fesztivál szervezői. A koncerteket rengeteg különlegesség is színesíti: lesznek borházak és pálinkáriumok, valamint magyaros ételek.A már megszokott ingyenes Megajátszópark a gyerekeknek idén sem maradhat el, az új helyszínen ez még színesebb lesz.

Mindez négy napig tart, és rendkívül kedvező elővételi akcióval lesznek hozzáférhetőek a jegyek: Kisalföld Hűségkártyával és Győr+ kuponnal mindössze 4000 Ft-ért vásárolható meg a fesztiválbérlet, mely az összes napra érvényes! A belépés pedig 12 éves korig ingyenes.

A sajtótájékoztatón a rendezvény alapítója felajánlott 20-20 belépőt a mecséri, a dunaszentpáli és a győrújfalui gátakon dolgozó fiataloknak, azok kiosztására a helyi polgármestereket kérték fel.

Információ: www.szfeszt.hu és facebook.com/szfeszt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 09:15, csütörtök | Helyi

Változik az időpont foglalás rendszere

Július 1-től az Egészségablak applikációban és a 1812-es telefonszámon is lehet majd időpontot foglalni.

2024. Május 16. 08:13, csütörtök | Helyi

Kollégánk, Meronka Péter – Gyulai István díjat kapott! Büszkék vagyunk rá!

A Gyulai István díj, a sportújságírás teteje hazánkban! Idén ezt a mi kollégánk, Meronka Péter vehette át Gyulán!

2024. Május 16. 07:19, csütörtök | Helyi

Szőlészek figyelem!

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal felhívja a szőlő-szaporítóanyagok előállításával és forgalmazásával foglalkozók figyelmét, hogy a tevékenységük bejelentésének határideje 2024. május 20.

2024. Május 15. 10:31, szerda | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk!

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs. Handl Tamás az elmúlt több mint negyven évben csigák