Városlista
2024. szeptember 9, hétfő - Ádám

Hírek

2011. Január 25. 09:15, kedd | Helyi
Forrás: Nyugathír

Négy 20-35 év közötti, bűntetett előéletű férfi felel a győri gázrobbanásért?

Négy 20-35 év közötti, bűntetett előéletű férfi felel a győri gázrobbanásért?

45 millió forintos kárt okoztak azért, hogy utána a leszerelt gázfőcsapot és egyéb réz alkatrészeket 2500 forintért értékesítsék egy Győr-Moson-Sopron megyei színesfémtelepen. Újabb két gyanúsítottja van a múlt keddi, győri gázrob

A gázcsap tartozékait 2500 forintért értékesítették egy színesfém-kereskedésben. Egyikük a hét végén, a házi őrizetből megszökött, és tetten érték benzinlopás közben. Közveszély-okozásért kettőtől 8 évig terjedő szabadságvesztésre számíthatnak.

Horváth Miklós nyomozó, Életvédelmi Alosztály, Győri Rendőrkapitányság: "A nyomozás jelenlegi szakaszában 4 fő van hatóságunk által fogva tartva. Ketten házi őrizetben vannak, a másik kettő főnek pedig a mai napon indítványoztuk az előzetes letartóztatását a Győri Városi Ügyészségnek. Az első két fő a tanúkutatások során került látókörünkbe, a második kettőt pedig a tanúkihallgatások, illetve a korábbi gyanúsítotti kihallgatások, valamint a színesfémátvevő telepen az iratok áttanulmányozását követően, az átvételi elismervényen szereplő személyek alapján tudtuk beazonosítani őket."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 09. 09:14, hétfő | Helyi

Jövőre már pilótákat is képeznek a Széchenyi-egyetemen

A nagy utasszállító repülőgépek vezetésére készíti fel a hallgatókat az a képzés, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem indít 2025 februárjától a Wizz Air légitársasággal partnerségben.

2024. Szeptember 09. 08:09, hétfő | Helyi

Iskolapélda Győrben is

Iskolapélda elnevezéssel indított kampányt a rendőrség annak érdekében, hogy tanévkezdéskor ne történjen gyermekeket érintő közlekedési baleset.

2024. Szeptember 09. 07:08, hétfő | Helyi

Veszélyes növény közeledik hozzánk – jelezte az agrárminiszter

A kaukázusi medvetalp mérgező, fényérzékenyítő növény, veszélyes, mivel már az emberi bőrrel érintkezve kifejti mérgező hatását.

2024. Szeptember 08. 09:12, vasárnap | Helyi

Bíró Attila visszatért, a vízilabda edző a GYVSE Uni-Győr női szakágvezetője

Visszatér Bíró Attila a vizilabdasportba.