Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2010. Augusztus 28. 07:37, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Négy emberrel végzett a bűnbanda – rendőrkézen az orgazda is

Négy emberrel végzett a bűnbanda – rendőrkézen az orgazda is

A bíróság pénteken előzetes letartóztatásba helyezte azt az orgazdát, aki többször is vett át ékszert annak a bűnbandának a tagjaitól, akiket négy ember megölésével és több rablótámadással gyanúsítanak. A férfit szerdán hajnalb

 

Néhány héttel ezelőtt került rendőrkézre az az ötfős társaság, akiket egy százhalombattai ékszerész, annak albérlője és egy vietnami házaspár megölésével, valamint három rablással gyanúsítanak. Tökölön és Ácson ékszerüzleteket fosztottak ki, Dunaharasztiban pedig egy kaszinót. A brutális támadók az itthon történt rablásokkal valamivel több mint 41 millió forintot tettek zsebre, és további 10 millió forintnyi ékszer ütötte a markukat akkor, amikor megölték az említett százhalombattai ékszerboltost. Korábban Romániában is raboltak, ott egy zálogházat és egy pénzváltót fosztottak ki.

 

A rendőrség az ügy részleteit ismertető szerdai sajtótájékoztatóján elhangzott az is, hogy szerda hajnalban sikerült elfogniuk az orgazdát is. A férfit Esztergomban kapták el, a gyanú szerint 7-8 alkalommal vett át ékszert a bandától. A rendőrök őrizetbe vették. Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a Független Hírügynökségnek pénteken elmondta: a gyanúsítottat a bíróság pénteken előzetes letartóztatásba helyezte.

 

(FH)

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.