Városlista
2024. augusztus 5, hétfő - Krisztina

Hírek

2011. Május 16. 14:29, hétfő | Kék hírek
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Négy év tíz hónapot kapott Stadler

Négy év tíz hónapot kapott Stadler

Az akasztói vállalkozót visszaesőként ítélte letöltendő börtönbüntetésre hétfőn a bírói tanács. Stadler ártatlannak vallotta magát, ám a bíróság az ügyészség által benyújtott vádakat bizonyítottnak találta. Stadler Józsefe


Stadlert visszaesőként folytatólagosan elkövetett adócsalás, folytatólagosan elkövetett csalás, közokirat-hamisítás, valamint magánokirat-hamisítás miatt ítélte letöltendő börtönbüntetésre a bírói tanács. A börtönbüntetés mellett 67 millió forintos vagyonelkobzást is megítélt a Bács-Kiskun megyei bíróság.

A másodrendű vádlott Kriszt Ádám, és harmadrendű vádlott Gyuris György ugyanakkor 120 ezer forintos pénzbüntetést kapott. Az ítélet még nem jogerős, mert tart az indoklás. Stadlert korábban már négy és fél év börtönre ítélték különösen nagy kárt okozó csalásért, ebből három évet leült. Szabadulása után Solton, majd Budapesten nyitott hipermarketeket, idén februárban azonban újabb per kezdődött ellene - közölte a Baon hírportál.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 05. 07:57, hétfő | Kék hírek

Sophos: tavaly minden ötödik magyar vállalatot megtámadtak zsarolóprogrammal

Az adathalászat volt a magyar vállalatok elleni zsarolóvírus-támadások leggyakoribb forrása 2023-ban; tavaly minden ötödik magyar vállalatot megtámadtak zsarolóprogrammal

2024. Augusztus 03. 09:01, szombat | Kék hírek

NAV: folytatódik a nyári ellenőrzés

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.