Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Március 11. 14:06, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Négy melle van a szépségnek

Négy melle van a szépségnek

Marion Cotillard érdekes változásokon ment át az utóbbi időben - az Oscar-díjas színésznőnek ugyanis keblek nőttek a homlokára.

Harmincnégy év után Marion Cotillard megunta, hogy a férfiak többsége nem a szemébe néz beszélgetéskor, hanem a dekoltázsára. Ezért két műanyag cicit ragasztott a homlokára, hogy a tekinteteket felvonzza a megfelelő területre. Az Oscar-díjas szépség szerint így nőhet a nők megbecsülése a munkahelyükön, mert a hímnemű kollégák ezentúl már nem kebleikre koncentrálnak. Illetve igen, de nem az igaziak, így javul a kommunikáció. Persze mindezt nem komolyan gondolja, csak a Funny or Die elnevezésű paródiacsapat kedvéért vállalta domborulatai megduplázását.

Bár igazából lenne oka a panaszkodásra. Ugyanis még mindig nem tökéletes az angolja, csak, ha nagyon begyakorolja a szövegét. Ezért a hollywoodi producerek többsége nem akar vele dolgozni, mert a jelenléte plusz munkát feltételez. Pedig az Oscarját nem szép francia kiejtéséért, vagy a gyönyörű szemeiért kapta, hanem a tehetségéért.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.