Városlista
2024. augusztus 2, péntek - Lehel

Hírek

2011. Június 15. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Negyvenen túl is rettentő dögös a sztáranyuka

Negyvenen túl is rettentő dögös a sztáranyuka

Jennifer Lopez még mindig méltán lehet büszke híres hátsójára és alakjára - amit legutóbbi koncertjén nem is rejtegetett a közönség elől.

A hétvégi Summertime Ball egyrészt bebizonyította, hogy a jelenlegi londoni hidegben is lehet nyári fesztivált tartani, másrészt pedig, hogy Jennifer Lopez jogosan lett a világ legjobb nője. Az énekesnő ugyanis negyvenegy esztendősen, egy ikerszülést követően is fantasztikusan néz ki, akár még szűk, a testéből igencsak sokat mutató ruhában is. Jenny egy a combjait, és részben neves-méretes hátsóját is felfedő szoknyában szórakoztatta a nagyérdeműt, amivel rengeteg embert lenyűgözött. Illetve újra felvetette azt a kérdést, hogy az élő csontvázra hasonlító Marc Anthony vajon mivel fogott meg egy ilyen nőt.

A kétgyermekes sztármami külseje pedig nemcsak a negyvenesek közül kiemelkedő. Sok rajongó ugyanis sokkal dögösebbnek titulálta Lopezt, mint az előtte fellépő Nicole Scherzingert, aki egy tízessel ifjabb kiadás nála. Ez a győzelem pedig nemcsak a női húsága miatt fontos Jennek. Hiszen a tévéképernyőn is egymás konkurenciái lettek. J.Lo az amerikai Megasztárban, az egykori Pussycat Doll pedig az X-Faktorban szórja a kritikákat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.