Városlista
2022. január 17, hétfő - Antal

Hírek

2012. Március 07. 07:25, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Kiskegyed

Néha ételre sincs pénze Esztergályos Cecíliának

Néha ételre sincs pénze Esztergályos Cecíliának

Esztergályos Cecília jövőre lesz hetven éves. A Jászai Mari-díjas Érdemes Művésznek az élete tele volt nehézségekkel, de optimizmusát sosem veszítette el.

Most sem, amikor lakáshitelének összege harminc millióra hízott és nyolcvan éves koráig fizetheti.

- Van egy gyönyörű házunk, amit Makovecz Imre tervezett, és amire öt évvel ezelőtt felvettünk kilenc évre egy nagy hitelt. De a svájci frank alapú hitel teljesen csődbe vitt volna minket. Ezért áttértünk a forint alapúra, és ezt még tíz évig kell fizetnünk - tizennyolc millió helyett harmincat - mondja a Kiskegyednek Esztergályos Cecília, aki nem engedheti meg magának, hogy szépségápolásra költsön.

- Én festem a hajam, és most már magam is vágom. Csak benzinre és ennivalóra költünk, amit előre megfőzök két-három napra. Már ha futja rá, hisz vannak olyan időszakok, hogy egy kanyink sincs.

Kiskegyed / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 15. 13:08, szombat | Bulvár

Várhatóan ekkor kerül a magyar mozikba a Csongor és Tünde animációs film

Dargay Attila (1927-2009) tervei alapján készül a Csongor és Tünde című animációs film, amely várhatóan 2024-ben kerül a magyar mozikba - tájékoztatta a Nemzeti Filmintézet (NFI) az MTI-t.

2022. Január 13. 09:01, csütörtök | Bulvár

Buszon szülte meg kisfiát egy nő Rio de Janeiróban

Autóbuszon kezdett vajúdni, majd utastársai segítségével ott is szülte meg kisfiát Rio de Janeiróban egy nő, aki később elnézést kért az utasoktól, hogy feltartotta őket.

2022. Január 11. 11:07, kedd | Bulvár

Csütörtöktől a mozikban a Szerelem első vérig felújított változata

Digitálisan felújított formában tér vissza csütörtöktől a mozikba a nyolcvanas éves egyik legsikeresebb filmje, a Szerelem első vérig,

2022. Január 07. 14:02, péntek | Bulvár

Vörös szőnyeg és közönség nélkül rendezik meg a Golden Globe díjátadót

A Golden Globe-díjátadót helyi idő szerint vasárnap 18 órakor rendezik meg a Los Angeles-i Beverly Hilton Hotelben, de elmarad a sztárok vörösszőnyeges felvonulása, és közönséget sem hívnak a ceremóniára.