Városlista
2024. augusztus 2, péntek - Lehel

Hírek

2011. Január 04. 14:29, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Néhány ezer forint miatt végezhette ki a házaspárt

Néhány ezer forint miatt végezhette ki a házaspárt

Feltehetően pár ezer forint tartozása miatt végzett egy idős házaspárral egy férfi a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bodroghalomban. A 38 éves férfi a házaspár közvetlen szomszédja volt, őt gyanúsítják a gyilkossággal. A két idős ember

A két ház egymás mellett áll Bodroghalomban. Az egyikben az idős házaspár lakott, a másik a feltételezett gyilkosé. A falubeliek akkor kezdtek aggódni az idős asszonyért, amikor nem jelent meg a hétvégi misén.

A polgárőröket a szomszédok értesítették azzal, hogy az épület körül nincs mozgás, és a kopogtatásra sem válaszolnak. Amikor a rendőrökkel betörték az ajtót, egyértelműen kiderült, gyilkosság történt. A gyanú a szomszédra terelődött, a férfit a ház mögötti disznóólban találták meg, a Független Hírügynökség információi szerint részeg volt.

A falubeliek szerint az idős asszony rendszeresen meleg étellel kínálta a szomszédot, és férjével segítették a munkanélküli férfit. A faluban úgy tudják: a házaspár húszezer forintot adott kölcsön a férfinak, aki a tartozást nem tudta visszafizetni. (rá)

FH

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.