Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2011. Szeptember 19. 11:20, hétfő | Helyi
Forrás: Revita TV

Nehéz gazdasági helyzetben is piacvezető a Nyúl és Vidéke Takarékszövetkezet

Nehéz gazdasági helyzetben is piacvezető a Nyúl és Vidéke Takarékszövetkezet

Ezt bizonyítja az is, hogy Gönyűn egy új kirendeltség várja az ügyeiket intéző lakosokat, vállalkozókat, és természetesen a gönyűi kikötőbe települt cégeket is.

A jelentős összegből megvalósult intézmény ünnepélyes megnyitóját péntek délután tartották.

Gönyűn nyitotta meg új kirendeltségének kapuit az 50 éves múlttal büszkélkedő Nyúl és Vidéke Takarékszövetkezet. A fiókavató ünnepséget pénteken tartották a településen. Józsa Károly az igazgatóság elnöke az elmúlt évtizedek eredményeiről számolt be, küzdelmekről, sikerekről és arról, hogy a társaság a jövőben is kizárólag az ügyfelek érdekeit fogja képviselni. Gönyű egyébként 35 éves kapcsolatot ápol a takarékszövetkezettel, és az új kirendeltség bővített szolgáltatásaival, nemcsak a lakosokat, hanem a helyi vállalkozásokat és a kikötőbe települt cégeket is ki akarják szolgálni.

A szövetkezet fejlődése a mai nehéz gazdasági feltételek között példaértékű és a társaság vezetése a továbbiakban is tervezi a kirendeltségek számának bővítését.

Az ünnepségen rendhagyó módon az épületet is felszentelték. A szalagátvágás pedig minden ügyfélnek azt jelezte, hogy pénzügyeik partnere ezentúl teljes kapacitással üzemel a Győrhöz közeli településen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.

2024. Augusztus 14. 07:14, szerda | Helyi

Az egyetem átvette a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola fenntartását

A Széchenyi István Egyetem fenntartásában működik tovább augusztus 1-jétől a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium.