Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2011. Április 18. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Nejére támadt a részeg színész

Nejére támadt a részeg színész

Nicolas Cage a rácsok mögött töltötte a péntek éjszakát, miután ittasan az utcán kezdet erőszakoskodni feleségével.

Mostanában mindegy hol forgat Nicolas Cage, ott verekedésbe keveredik. A mostani eset viszont azért szomorú, mert nem helyi kocsmázókkal, hanem a harmadik feleségével került összetűzésbe. Nic éppen New Orleansban készíti legújabb filmjét, a Medált, és a kemény pénteki munkanap után laposan felöntött a garatra. Majd amikor nejével, Alice Kimmel hazaindultak, alaposan összevesztek. Méghozzá azon, hogy Cage nem abba a szállodába akart bemenni, ahol megszálltak. Az alkoholtól megzavart kis buksiját azonban nem lehetett meggyőzni róla, hogy nem ott laknak.

Ezért nagy üvöltözések közepette lökdösni kezdte, majd a karjánál fogva rángatni kezdte Alice-t. A járókelők ezért leintettek egy arra guruló járőrautót. Nicolas a közeg közeledtét látva, bepattant egy taxiba, ám elmenekülnie nem sikerült. A rendőr kiszállította, majd őrizetbe vette. Ezután az éjszakát egy a vezetéknevéhez kitűnően illő kalitkában töltötte. Nyolc órával később, tizenegyezer dollárral szegényebben, és annak a lehetőségével távozott, hogy vádat emelhetnek ellene családon belüli erőszak, illetve nyilvános részegség miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.