Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2011. Október 27. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Nem a drog ölte meg Amy Winehouse-t

Nem a drog ölte meg Amy Winehouse-t

A brit rendőrség először téves címre küldte ki a júliusban tragikusan elhunyt fiatal énekes boncolási jegyzőkönyvét, de miután megérkezett az irat Amy szüleihez, fény derült az igazságra.

Édesapja, Mitch az újságírók kérdésére elmondta, nem találtak lánya szervezetében drogokat, alkoholt viszont igen. "A lelkünk mélyén mi már régóta sejtettük az igazságot. És büszkék is voltunk rá, hogy Amy megpróbált a tragédia előtt lejönni a drogokról. Egyszerűen megrettent a halál gondolatától és élni akart. De nem csak a heroint és a kokaint tette félre, három hétig egy kortyot sem ivott. A hirtelen alkoholelvonás okozhatta a tragédiát. Pedig az orvosa kérte, hogy csak fokozatosan álljon le." - mondta Mitch Winehouse. A toxikológusok szerint ugyanis, ha valaki túl gyorsan hagy fel az italozással, szervezete sokkot kap. Amy az utolsó kortyokkal végleg összezavarta szervezetét, és a nagy akarás lett a veszte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 13. 09:21, kedd | Bulvár

Kutatás: Mérgező lehet a távol keletről rendelt ruha

A Shein nevű ultra fast fashion cég által értékesített gyerektermékekben rendkívül magas a mérgező anyagok mennyisége - állítja egy szöuli kormány által megrendelt vizsgálat.

2024. Augusztus 13. 08:02, kedd | Bulvár

Jobban van az üzbég bokszedző, akinek ünneplés közben állt le a szíve

Olimpiai bajnok tanítványa szerint már jobban van Tulkin Kilicsev, az üzbég ökölvívók szövetségi kapitánya, akinek ünneplés közben állt le a szíve a párizsi ötkarikás játékokon és újra kellett éleszteni.

2024. Augusztus 13. 07:57, kedd | Bulvár

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt el a ceglédi vonat Budapesten

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt halálra a Ceglédre tartó vonat hétfőn Budapesten.