Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2022. Augusztus 18. 07:31, csütörtök | Helyi

Nem bírta feldolgozni a szakítást

Nem bírta feldolgozni a szakítást

Dulakodott volt párjával, majd az elköltözése után három hónap alatt több mint 3800 alkalommal hívta fel telefonon. A Győri Járási Ügyészség vádat emelt a 35 éves férfi ellen.

A vádirat szerint érzelmi kapcsolatban állt egymással a 35 éves férfi és a 45 éves nő, aki tavaly júniusban közölte partnerével, hogy szakít vele. Az éjszakát még egy lakásban, de már külön szobában töltötték. A vádlott felébresztette a sértettet, dulakodni kezdtek, a nő nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Rendőrt akart hívni, vitapartnere azonban elvette és összetörte a telefonját, amivel 60 ezer forint kárt okozott. A nő kálváriája ezzel még nem ért véget. Volt párja több mint 3800-szor hívta fel telefonon, illetve 280 SMS-t és képüzenetet is küldött neki.

Végül a Győri Járásbíróság a férfi ellen távoltartási végzést hozott, azonban a vádlott ezt is több alkalommal megszegte. Felcsengetett a hölgy lakásába, az utcáról figyelte volt párját, és a februárig terjedő időszakban is mintegy 60 alkalommal kereste telefonon a bírósági végzésben foglaltak ellenére.

A Győri Járási Ügyészség a férfival szemben súlyos testi sértés, minősített zaklatás és rongálás miatt emelt vádat. Közölték azt is, hogy a halmazati szabályok alapján vele szemben négy és fél év szabadságvesztés is kiszabható.

Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni.

Kép forrása: pixabay.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.

2024. Július 26. 08:07, péntek | Helyi

Új gasztrofesztivál debütál Győrben

Tizenhat órán át sütnek malacot a pénteken kezdődő háromnapos I. Győri Sör & BBQ Gasztroparádén.

2024. Július 26. 07:15, péntek | Helyi

Győri fiatalok a birminghami frizbi vébén

Tart az U20-as frizbi világbajnokság Birminghamban, a magyar válogatottban több győri is szerepel. Nem is vagyunk esélytelenek, csapatunk tavalyelőtt arany-, tavaly ezüstérmes lett az Európa-bajnokságon.

2024. Július 25. 09:11, csütörtök | Helyi

Evezős OB: Győr lett az összesített magyar bajnok!

Múlt hét végén hírt adtunk arról, hogy elindultak a győri evezősök az OB-re. A folytatás nem akármilyen lett…