Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Január 20. 12:14, vasárnap | Helyi
Forrás: MTI

Nem fizetett, elütötte a benzinkutast egy autós

Nem fizetett, elütötte a benzinkutast egy autós

Elütötte a rajkai benzinkút egyik alkalmazottját egy nő, aki korábban drogot fogyasztott. A hét elején történt esetről vasárnap tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Kocsis Tünde alezredes közlése szerint amikor a kutas látta, hogy a 22 éves nő a számla rendezése nélkül akar elhajtani, az autó elé állt, de a sofőr erre gázt adott és szándékosan elütötte a férfit, majd csak akkor állt meg, amikor már húsz méteren át a motorháztetőn vitte őt.
A kutas erre elvette a slusszkulcsot és rendőrt hívott, a járőrnek feltűnt a nő zavart viselkedése, ezért drogtesztet végeztetett vele, s az pozitív eredményt mutatott. Később a nő is beismerte, hogy drogot fogyasztott - tette hozzá a szóvivő.
Jelezte: a 22 éves nő ellen közúti veszélyeztetés és bódult állapotban elkövetett járművezetés miatt a mosonmagyaróvári rendőrkapitányság folytatja az eljárást. Mivel a tankolásért sem fizetett, a napokban a Mosonmagyaróvári Járásbíróság pénzbüntetésre ítélte.
Az MTI rendőrségi forrásból úgy tudja, hogy a szlovák állampolgárságú nőnél a történtek idején azért nem volt jogosítvány, mert a szlovák hatóságok korábban bevonták vezetői engedélyét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 08:13, szombat | Helyi

Nagyüzemben a traffipaxok

Lakott területen belül fülelték le a legtöbb gyorshajtót Győr-Moson-Sopron vármegyében.

2024. Április 20. 07:15, szombat | Helyi

Hány méter palacsintát bírsz megenni? – rekordra készülnek a nyúliak

Hány palacsintát bírsz megenni? Hármat, négyet, ötöt vagy akár többet? És ha méterben kérdezzük?

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.