Városlista
2022. augusztus 18, csütörtök - Ilona

Hírek

2012. Január 03. 16:56, kedd | Helyi
Forrás: MTI

Nem gázpalack, hanem szivárgó gáz robbant Győrben - egy könnyű sérült

Nem gázpalack, hanem szivárgó gáz robbant Győrben - egy könnyű sérült

Az első jelentésekkel szemben nem gázpalack, hanem szivárgó gáz robbant fel kedden kora délután egy győri családi ház melléképültében - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t.

A helyiségben tartózkodó kilencven év körüli asszonyt, aki a feltételezések szerint nem sokkal korábban cserélt gázpalackot, könnyebb sérülésekkel szállították a mentők a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházba - mondta el Kálmán Gabriella.

Az MTI helyszínről származó információja szerint a robbanás ereje a nyári konyha ajtaját, ablakét tokostul tépte ki helyéből, az épület többi részében azonban nem okozott kárt.

Címkék: gáz, robbanás

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 18. 10:15, csütörtök | Helyi

Elszálltak a költségek, hitelre lehet szükség

Megemelheti a Győr Projekt és a Győr-Szol hitelkeretét az önkormányzat, amennyiben a képviselők jóváhagyják az erről szóló előterjesztést.

2022. Augusztus 18. 09:44, csütörtök | Helyi

Megvédte Európa-bajnoki címét Szabó Bence

Szabó Bence a győri Széchenyi István Egyetem sport- és rekreációszervezés szakos hallgatója a szolnoki Furkó Kálmánnal párban, címét megvédve aranyérmet szerzett.

2022. Augusztus 18. 07:31, csütörtök | Helyi

Nem bírta feldolgozni a szakítást

Dulakodott volt párjával, majd az elköltözése után három hónap alatt több mint 3800 alkalommal hívta fel telefonon. A Győri Járási Ügyészség vádat emelt a 35 éves férfi ellen.

2022. Augusztus 17. 09:17, szerda | Helyi

Nem csak a tanszer drágul

Drágultak a füzetek, a papíráru 40-50 százalékkal kerül többe, a kakaós csiga ára 45 százalékkal nőtt, ráadásul a gyereknek is több zsebpénzt kell majd adni, hiszen a büfékben is mindennek felment az ára.