Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2020. Január 06. 14:50, hétfő | Bulvár

Nem jön haza az Exatlon kiesett versenyzője

Nem jön haza az Exatlon kiesett versenyzője

Korok Fatima, szabadtüdős mélymerülő világbajnokként mérettette meg magát Dominikán az Exatlon Hungaryben, de bokája kifordult, fájdalmai voltak, így elsőnek kiesett.

Korok Fatima az Exatlon pénteki párbajára már nem százszázalékosan érkezett, és látni lehetett rajta, hogy az első pár perc után már nem is nagyon hisz abban, hogy nyerhet. Ő lett tehát az első távozó, és Gelencsér Tímeának elmondta, hogy elsőnek kiesni persze nem volt jó neki, maradt volna a csapattal.

Dominkán marad egy hetet, be akarja járni a sziget keleti részét, édesvízi barlangrendszerekben szeretne merülni. „Élvezem a szigetet, és szeretném megismeri a helyieket, a kultúrát" – jegyezte meg.

A férfitársak közül szerinte Zozó esélyes lehet, a lányok közül nem emelne ki senkit. „Mindenkivel fogom tartani a kapcsolatot, még ha nem is nagyon szorosan. Ők voltak az első magyar sportolók, akikkel kapcsolatba kerültem" – mesélte. Mindenkit megszeretett, úgy véli, mindenki jó fej.


A víz a közege

„Nem feltétlenül az én játékom volt, én sokkal szabadabb vagyok. Nagyon örülök, hogy részt vettem a műsorban, és az akadálypályát is szerettem. De ez nem az én terepem, megyek vissza a vízbe" – mesélte.

A bokája csúnyán kifordult, de a dagadás lejjebb ment. A párbajnapon a terhelt láb izmai is begörcsöltek, most kezelik: a járás már megy Fatimának, a futás még nem. Magánéletről is faggatták az alábbi videóban, de közölte, hogy nem áll készen egy új kapcsolatra.

Az Exatlon hétfő este 20 órakor a TV2-n folytatódik, itt olvatsz a heti részek a tartalmáról.

Forrás: origo.hu

Kép: Facebook/Fatima Korok Freediver

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.