Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Szeptember 08. 07:35, csütörtök | Helyi
Forrás: Nyugathír/etokc.hu

Nem voltak egy súlycsoportban: 18 gólos győri siker Dunaújvárosban

Nem voltak egy súlycsoportban: 18 gólos győri siker Dunaújvárosban

Idegenben is magabiztos sikert ért el a Győri Audi ETO KC: könnyed játékkal, 45-27-re nyertek a zöld-fehérek a házigazda Dunaújváros ellen - számol be a klub hivatalos honlapja.

A hazaiak kezdték meg a mérkőzést, győri részről Pálinger Kati nem lett nevezve a meccsre, míg Vérten Orsi a kezdőben kapott helyet. Löke harcolt ki hetest az első percben, de Görbicz kihagyta, majd egy labdaszerzést követően Radicevic volt eredményes. Ferling hetesből egyenlített majd egy labdaszerzést követően Erdősi a vezetést szerezte meg a Dunaferrnek. Duda hamar egyenlített, majd Löke góljával már vezettünk. Radicevic indult meg egy Lunde passzával és máris 4-2-re vezettünk. Ferling kapott ajándékba tőlünk egy labdát, köszönte és belőtte, erre Löke válaszolt gyorsan. Az exgyőri Hosszú Bogi is betalát, majd ismét Löke volt eredményes. Lunde Haraldsen könnyedén védett egy Ferling löketet, a támadásból Hornyák Ági lőtte hetedik gólunkat. Szép és gyors kontrát vezettünk a 9. perc végén, és Radicevic volt újfent eredményes. Erdősi a hazaiak ötödik gólját szerezte, Radicevic lerohanásból volt eredményes, majd Gáspár lőtt gólt(6-9). Csapatunk 10 gólját Görbicz Anita szerezte, kapusunk Lunde Haraldsen nem fogott ki szerencsés napot, Hosszú lövése valahogy bement. Amorim előbb négy- majd ötgólosra növelte a győri előnyt, ekkor a hazaiak ki is kérték idejüket(7-12). Gólt azonban ekkor is mi szereztünk Löke volt lerohanásból eredményes. 14. gólunkat Lekic gyönyörű passzából ismét Heidi szerezte. Erdősi törte meg a hosszú hazai gólcsendet(8-14), majd Löke harcolt ki hetest, amit Görbe belőtt. Védekezésben Planéta váltotta Hornyákot, gólt azonban Görbe szerzett ezúttal indulásból. Lekic hozta fel a labdát, mivel senki nem lépett ki rá, hát elvállalta 9-ről, és be is lőtte(8-17). 10-zel vezettünk Radicevic indulásgóljának köszönhetően. Gera szélről volt eredményes, majd Hosszú talált be a győri kapuba, sőt a 24. percben Sári hetesből faragott a hazaiak hátrányán, de erre Radicevic szép góllal válaszolt(11-19). Huszadik gólunkat Amorim jegyezte, és a félidő utolsó öt percére Kovacsics Anikó is pályára lépett. Megint tízzel vezettünk, miután Schatzl szélről dobott gólt. Jókai belőtte csapata 12. gólját, erre Kovacsics válaszolt. Berta futott be a szélről beállóba és betalált Lunde-nak, erre Schatzl válaszolt. Az utolsó percben megint Berta lőtt gólt, majd Gáspár kapott kétpercet. Az utolsó momentum Planéta első gólja volt, így félidőben 14-24, azaz 10 gólos győri vezetés.

A második félidőt Orbán gólja nyitotta, majd Schatzl mehetett kétpercre pihenni, ekkor jött Görbe szélső gólja, amire Berta válaszolt, majd újfent Görbicz volt eredményes. Emberelőnyben volt a Dunaújváros amikor Gertsmár meglőtte 16. góljukat, ezután Jókai volt ismét eredményes. Duda hetest harcolt ki, de Görbe ma már másodszor hibázott. Lökét Palkó váltotta támadásban, gólt azonban nem mi,1 hanem Hosszú szerzett(18-27). Orbán hetest hozott össze, Kovacsics állt a labda mögé, de ő sem tudta bedobni Vígnek a büntetőt. A második félidő 10 percének elején Planéta mehetett ki kétpercre, a hetest Sári bedobta. Emberhátrányban Duda lőtt bődületesen nagy gólt, majd egy támadással később hetest harcolt ki, ráadásul Gerát kiállították róla. A heteshez újból Görbicz állt oda, ezúttal nem is hibázott(19-29). A meccs 43. percében Schatzl szerezte csapatunk 30. gólját. Lunde-t Szemerey váltotta a kapuban, rögtön védéssel kezdett, majd Palkó szerzett gólt. Gáspár, majd Kovacsics lőtt gyors gólt, aztán Jókai talált be, erre Amorim válaszolt, Gáspár pedig mehetett pihenni két percre(21-33). Schatzl indulásgólt szerzett, majd Planéta talált be emberelőnyben, valamint egy gyors szép kontra végén Palkó is betalált(21-36). Hetest kapott az újváros, ezt Szemerey védte. Orbán az 50. percben újabb gólt szerzett, majd kapott gyorsan egy kiállítást, mellesleg jogtalanul, de itt már mindegy volt. Hosszú ismét megtört egy hosszabb hazai gólcsendet, erre Palkó válaszolt. Gera lőtt gólt Szemerey-nek, ezt megtette egy perccel később Erdősi is(24-38), majd hét perccel a lefújás előtt Sári is. Hetest kaptunk, Kovacsics könyörtelenül bevarrta Pisáknak a labdát. 40. gólunkat szereztük az 56. percben Schatzl révén, a végén Hornyák irányított, sőt átlövésből szép gólt lőtt. Sári még válaszolt erre(26-41), Kovacsicsot aztán kétpercre kiküldték pihenni, de a lényegi dolgok már eldőltek. Planéta meglőtte emberhátrányban 42. gólunkat, erre Sánta válaszolt hetesből, majd jött a 43. győri találat. Gertsmár még szépített, az utolsó percet Orbán gólja nyitotta, majd labdaszerzés után indult is Orbisz, aki ekkor sem hibázott. A vége 27-45 az Audi ETO-nak, fölényes győzelem.

Címkék: Győri Audi ETO KC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 08:10, vasárnap | Helyi

Szent Flórián nap – Nyitott szertárkapuk napja Győrszentivánon

A Nyitott Szertárkapuk Napjára különleges programmal készül a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Április 28. 07:15, vasárnap | Helyi

Eddig ötezren tudták csökkenteni áramszámlájukat napenergia segítségével

Már több mint 5000 nyertes van a Napenergia Plusz programban.

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.