Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2010. Április 06. 07:22, kedd | Sport
Forrás: NSO

Nem bírt egymással a Honvéd és a Szeged

Nem bírt egymással a Honvéd és a Szeged

Nem bírt egymással a Domino-Honvéd és a Szeged-Beton a férfi vízilabda ob I 15. fordulójában. A két csapat nagyszerű mérkőzést játszott egymással, a 9–9-es döntetlen igazságosnak mondható.

Húsvéthétfőn rangadót rendeztek a férfi vízilabda ob I-ben: az ötödik helyen álló Domino-Honvéd fogadta a harmadik pozícióban tanyázó Szeged csapatát.

A vendégek kezdték jobban a mérkőzést: a ráúszásnál elhozták a labdát, és Vindisch Ferenc révén ők szerezték meg a találkozó első gólját is. A Honvéd hamar válaszolt: Salamon Ferenc ötméteresből egyenlített. A folytatásban felváltva potyogtak a gólok, a játékrészt Somogyi Balázs szépségdíjas találata zárta le, aki a bal oldalról lőtte vissza a labdát a hosszú sarokba - ezzel vezetett 4-3 a Szeged.

A második negyed átmeneti gólcsenddel kezdődött, de végül Bátori Bence emberelőnyből megszerezte a Honvéd egyenlítő találatát. Összességében mindkét csapat kettő-kettő gólt tett hozzá addigi terméséhez, így a félidőben is a Szeged vezetett, 6-5-re.

A harmadik játékrész elején először nőtt kétgólosra a vendégek előnye, de Molnár Tamás értékesített büntetője mintha a Honvédot hozta volna lendületbe. A hazaiak ugyanis alig két perc leforgása alatt kiegyenlítettek, és a negyed hajrájában akár a vezetést is megszerezhették volna. Ez nem sikerült, így 8-8-as döntetlenről következhetett a záró nyolc perc.

Az utolsó játékrész pár perces gólcsenddel indult, amelyet Szivós Márton bombagólja tört meg, és ezzel a találattal először vezetett a mérkőzésen a Honvéd. A Szeged azonban Molnár góljával egyenlíteni tudott, ezzel alakult ki a 9-9-es végeredmény. Az utolsó másodpercekben a Honvédnak még volt esélye a maga javára fordítani az állást, de a döntetlen igazságosnak mondható a remek játékot hozó rangadón.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.