Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2010. Június 01. 14:37, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Nem büntethető a 9 éves sorozatbetörő

Nem büntethető a 9 éves sorozatbetörő

Két tizenéves és egy 9 éves fiú tört be egy óvodába Hódmezővásárhelyen pénteken délután. Eredetileg játszani akartak, aztán kábeleket és elektronikai eszközöket loptak. Kiderült, hogy korábban már egy lakásba és egy üzletbe is b


Betört egy óvodába három gyerek pénteken délután Hódmezővásárhelyen. Játszani akartak, így először az udvaron fociztak, később döntöttek úgy, hogy szétnéznek az épületben, és betörték az ablakot. Elsőként a sampont és a tisztítószereket öntötték ki, és az így keletkezett habos vízzel locsolták le egymást, majd a műszaki berendezések kábeleit vagdosták le, abból a célból, hogy a bennük levő rezet eladják. Találtak magnót, porszívót és játékokat is, azokat is elvitték.


A fiúk 14, 16 és 9 évesek, kiderült róluk, hogy korábban betörtek a városban az egyik lakásba, és felfordulást okoztak, illetve egy üzletbe is betörtek, ahonnan pedig váltópénzt loptak el. Egyikük, a 14 éves fiú nemrég - bosszúból - az egyik osztálytársa mobiltelefonját is ellopta, amíg az tornaórán volt, majd eladta azt egy üzletben. A fiút a rendőrök kihallgatták, részletes beismerő vallomást tett. Ellene és 16 éves társa ellen megindították a büntetőeljárást, a 9 éves fiút életkora miatt nem lehet büntetni.


(HavariaPress)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön