Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2010. November 23. 07:55, kedd | Helyi
Forrás: Nyugathír

Nem életveszélyes: visszatértek a gyerekek a kiskúti bölcsődébe

Nem életveszélyes: visszatértek a gyerekek a kiskúti bölcsődébe

Újra birtokba vehették a gyerekek a győri Kiskúti úti bölcsődét. A szokásos nyári felújítás során derült ki, hogy a 40 éves épület annyira rossz állapotban van, hogy komolyabb beruházásra lesz szükség. Bartalné dr. Tóth Györgyi ,

A szokásos nyári felújítás mellett akadálymentesítést is terveztek, ám augusztusban kiderült, hogy komoly problémák vannak az épülettel. Gyorsított közbeszerzési eljárásra volt szükség és 1,5 hónap összehangolt munka eredményeként október végére készültek el a komplex felújítással. Kicserélték a nyílászárókat a gyerekszobákban és a fürdőszobákban, teljesen lecserélték a burkolatokat, festettek és szigeteltek is, az átjárót pedig teljesen átalakították.
Bartalné dr. Tóth Györgyi hangsúlyozta, hogy további felújítási munkálatokra is szükség lesz, ezt már jelezték is az önkormányzat felé. Többek között a tetőcserét kell megoldani.
A gyerekek múlt héten költözhettek vissza a felújított bölcsibe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 07. 09:12, szombat | Helyi

Ingyenes workshop szülőknek: újraéleszteni is megtanítják őket

Allergiás reakció, újraélesztés, Heimlich-fogás – ezek azok a dolgok, amelyekről sokan hallottunk már, de a gyakorlatban nem biztos, hogy tudnánk is alkalmazni.

2024. Szeptember 07. 08:14, szombat | Helyi

Kétszáz kiállító az idei Gazdanapokon

Közel 200 kiállítóval várják szombatig a látogatókat a 37. Bábolnai Gazdanapokon.

2024. Szeptember 07. 07:11, szombat | Helyi

Őszi nyitvatartás a pannonhalmi főapátságban

A turistafőszezon lezárultával a pannonhalmi főapátság nyitvatartása is őszi üzemmódra állt át, amely lényegében a tavaszinak felel meg. A legfontosabb, hogy hétfőn ne akarjuk látogatni a monostort!

2024. Szeptember 06. 09:13, péntek | Helyi

Katonás rend a női kéziseknél (VIDEÓ)

A 2024/25-ös évadnak hat új igazolással a soraiban nekivágó Győri Audi ETO KC csapata a hagyományoknak megfelelően csapatépítő programon vett részt.