Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2010. Július 25. 07:45, vasárnap | Sport
Forrás: HírTV

Nem jutottak döntőbe Varga Dénesék

Nem jutottak döntőbe Varga Dénesék

Nem jutott be a döntőbe a Siracusában és környékén zajló nemzetközi tornán a magyar férfi vízilabda-válogatott, miután az elődöntőben 11–9-re kikapott Németországtól.

 

A kapuban Szécsi Zoltán kezdett, aki az első negyedben kivédett egy hétméterest. Az első gólt a magyar válogatott szerezte Madaras Norbert révén, de ellenfelünk még az első nyolc perc során kiegyenlített.

 

A második negyedben a németek már 3-1-re is elléptek, az akadozó támadójátékkal csak egy találatra sikerült felzárkózni a félidőig. Az egyik gólt ötméteresből Varga Dénes szerezte, a másikat Hosnyánszky Norbert lőtte (3-4).

 

A harmadik negyedben sem történt áttörés, Kemény Dénes csapata nem igazán találta a ritmust, Németország az utolsó játékrész előtt már 9-5-re vezetett.

 

A negyedik negyedben nem sikerült csodát tenni a magyar válogatottnak, csak két góllal tudtuk megközelíteni a németeket, akik végül 11-9-re győztek. A bronzmérkőzést holnap este rendezik. Kemény Dénes csapatának ellenfele az Egyesült Államok-Olaszország találkozó vesztese lesz.

 

Az 5-8. helyért zajló mérkőzéseken Kanada 11-9-re legyőzte Oroszországot, míg Görögország 17-6-ra múlta felül a kazah válogatottat.

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 07:51, szerda | Sport

BL-selejtező - Walesi ellenfél vár a Ferencvárosra

A The New Saints lesz a Ferencváros labdarúgócsapatának ellenfele a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában.

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.