Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2011. Április 09. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: HírTV

Nem látszik Victorián a terhesség

Nem látszik Victorián a terhesség

Bár már több mint négy hónapos terhes, látszólag egy grammot sem hízott Victoria Beckham, és a pocakja sem nagyon nő.

Az elhízás veszélye a harminchat éve alatt egyszer sem fenyegette Victoria Beckhamet, viszont azért indokolt lenne, hogy felszedjen pár kilót. Az egykori Spice Girl a nyár végére várja negyedik gyermekét, aminek nyoma sincs rajta. Konkrétan ugyanúgy néz ki, mint amikor nem volt terhes. Ez pedig egyesek szerint nem a szerencsés génjeinek köszönhető, inkább csak nem eszik rendesen, nehogy az imázsa sérüljön. Pedig a pocakjában növekvő kislánynak nem ártana, ha a mama normálisan étkezne, mivel ő még nem tökéletes megjelenésért küzd, hanem, hogy egészségesen fejlődjön. De azért nem kell egyből elítélni az énekesnőből divatdiktátorrá lett Vicet, mert tényleg elképzelhető, hogy képtelen hízni, akármennyit is eszik.

A negyedik Beckham-csemete körül nemcsak a növekedésével, hanem a nevével is fontos kérdések merültek fel. Victoria állítólag Lunának, azaz Holdnak szeretné hívni. Ami azért nem éppen egy hagyományos név. De még mindig jobb, mint amit a fiai erőltetnek. A három báty ugyanis legszívesebben Justine Bieber Beckhamnek keresztelné a hugicát, miután nagy Justin Bieber rajongók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.