Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2010. December 12. 10:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

Nem mindennapi szépségverseny: nyoma veszett a győri főszervezőnek

Nem mindennapi szépségverseny: nyoma veszett a győri főszervezőnek

Nyugat-Magyarország legszebb sportolónőjét keresték azon a rendezvényen, amelyre nem szívesen emlékeznek sem a résztvevők, sem a támogatók, sem a műsorvezető. Titokzatos, szép hölgy szervezte a Nyugat-Magyarország legszebb sportolónője

A rendezvény hivatalos honlapjára a részletes programon kívül októberben már a 22 induló lány fényképe is felkerült, a neves zsűritagok és a támogatók mellé, vagyis úgy tűnt, újabb rangos „szépségipari eseményt" tartanak Vas megyében.
A beígért jó hangulat és a siker helyett azonban botrányba fulladt a büki rendezvény, annak ellenére, hogy a támogatók teljesítették a vállalásaikat.

A vasnepe.hu cikke szerint a győri szervező 2-3-5 ezer forintos nevezési díjat kért előzőleg a résztvevőktől, holott a verseny honlapján nem esett szó a nevezési díjról.

A versenyen aztán N. A. nem jelent meg, csak répcelaki szervezőtársa, aki pizzát rendelt a résztvevő lányoknak, aztán aznap már nem is látták. A beígért ismert sportoló zsűritagok - Pars Krisztián, Fazekas Róbert, Marosi Ádám, Gyenesei Leila - sem jelentek meg a versenyen. Ott volt a műsorvezető, a válogatott tornász Gombás Laura, a tizenegy lány, és a Szombathelyi Kötélugró Klub tagjai, valamint pár érdeklődő előtt kezdődött el a szépségverseny.

A legszebb sportolónő választás végül délután fél hatkor elkezdődött, a kötélugrókkal kiegészülve 4-en lettek a zsűriben. A két részből álló, fehérnemű-bemutatóval tarkított versenyt a várpalotai Pajor Noémi nyerte, Stankovics Beáta, és a győri Freimann Renáta előtt. A dobogósoknak a budapesti döntőre való továbbjutást, exkluzív ajándékokat ígértek, helyette a színpadon egy nejlonzacskóban a reklámtoll mellett összetépett szórólapot találtak a csalódott lányok - írja a vasnepe.hu

Az ügyben feljelentés érkezett a Répcelaki Rendőrőrsre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 08. 09:12, vasárnap | Helyi

Bíró Attila visszatért, a vízilabda edző a GYVSE Uni-Győr női szakágvezetője

Visszatér Bíró Attila a vizilabdasportba.

2024. Szeptember 08. 08:14, vasárnap | Helyi

Indul az új évad a Vaskakasban

Négy új előadással készül a 2024/25-ös évadra a Vaskakas Bábszínház.

2024. Szeptember 08. 07:13, vasárnap | Helyi

Szobrot állítottak szülőfalujában a hősi halált halt győri szerzetesnővérről

Életnagyságú bronz szobrot állítottak Mária Sebalda nővér tiszteletére szülőfalujában Érsekvadkerten. A Győrben hősi halált halt ápoló így halála után 79 évvel később végre hazatért.

2024. Szeptember 07. 09:12, szombat | Helyi

Ingyenes workshop szülőknek: újraéleszteni is megtanítják őket

Allergiás reakció, újraélesztés, Heimlich-fogás – ezek azok a dolgok, amelyekről sokan hallottunk már, de a gyakorlatban nem biztos, hogy tudnánk is alkalmazni.