Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Május 28. 14:47, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Németh Kristóf édesanyját ápolja

Németh Kristóf édesanyját ápolja

Kristóf édesanyjának újra kellett tanulnia mindent az agyérgörcse óta. A színész végtelen türelemmel ápolta, s folyamatosan gondoskodik róla. Az embert próbáló esztendők Kristófot is megváltoztatták.

Egy vasárnap kezdődött minden 2003 decemberében. A színész este felhívta az édesanyját, aki furcsán, érthetetlenül szólt a kagylóba.


"Édesapám a másik szobában észre sem vette, hogy baj van Mamával. A mentővel egy időben értem haza, akkor állapították meg: Mama agyérgörcsöt kapott."


Az intenzív osztályon megkezdődött a versenyfutás az idővel: ha ugyanis az agyérgörcs beállta utáni három órában megkezdődik a kezelés, akkor még gyors és tökéletes lehet a gyógyulás. Ha nem, abban az esetben már az orvosok is leginkább a Jóistenben bízhatnak.


"Anyukám sajnos túl volt a három órán, élet és halál között lebegett két hétig. Apukám, aki akkor már 83 éves volt, csak sírt. Azt hiszem, ott, a tehetetlen édesanyám és a reménykedő édesapám mellett lettem igazán felnőtt!"

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.