Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2010. Augusztus 30. 14:45, hétfő | Sport
Forrás: NSO

Németország drámai meccsen gyűrte le Szerbiát

Németország drámai meccsen gyűrte le Szerbiát

A Törökországban zajló férfi kosárlabda-világbajnokság második játéknapján az Egyesült Államok újabb könnyed győzelmet aratott, Litvánia 17 pontos hátrányt ledolgozva nyert Kanada ellen, Németország kétszeri hosszabbítás után mú

Németország a nyitó mérkőzését 78-74-re elbukta Argentínával szemben, Szerbia ellen azonban javítani tudott. A szerbek elleni csata kétszeri hosszabbítás után dőlt csak el, a délszlávok győzelme a végén hibázó Milenko Tepics kezében maradt, a németek 82-81-re győztek.

A világranglistát vezető Argentína újabb szoros meccset nyert meg, miután a 31 pontos Luis Scola vezérletével fordított a sokáig vezető ausztrálok ellen.

A B-csoportban az Egyesült Államok a horvátok után a szlovénokat is simán elintézte, a legjobb amerikainak Kevin Durant bizonyult (22 pont).

A C-jelű hatosban a görögök három ponttal verték meg Puerto Ricót, míg a hazai törökök kilenccel az oroszokat.

A címvédő spanyolok a franciák elleni vereség után Új-Zélandot már legyőzték, míg Litvánia majdnem megégett. Kanada a harmadik negyed közepén 56-39-re vezetett a balti válogatott ellen, ám az végül fordítani tudott, Jermaine Anderson utolsó másodpercben eleresztett triplája pedig nem ért célba, így litván siker született.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 07:51, szerda | Sport

BL-selejtező - Walesi ellenfél vár a Ferencvárosra

A The New Saints lesz a Ferencváros labdarúgócsapatának ellenfele a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában.

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.