Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Február 08. 10:05, csütörtök | Bulvár

Nemzetközi sztárok versengenek a magyar modellért

Nemzetközi sztárok versengenek a magyar modellért

Szick Petra még csak 21 éves, de már jelentős karriert tudhat magàénak.

10 éve a médiában dolgozik, 2016-ban Cipruson szépségkirálynőnek választották. Dolgozott már többek között olyan világsztárokkal, mint például Justin Bieber gyermekkori barátja Kaejon Misuraca. Eezáltal egyre ismertebbé vált a neve nemzetközi szinten.

Nem hiába talált rá Taylor Jones Disney sztár, énekes sem, aki hazánkban töltötte az elmúlt pár napot.


Petra így nyilatkozott a történtekről:
“ Taylorral egy közösségi oldalon ismerkedtünk meg,hihetetlenül kedves srác,és nagyon tehetséges énekes. Az első perctől kezdve meg volt köztünk a kölcsönös szimpátia. Pár napja érkezett Budapestre a testvérével és két kollégájával. Munka ügy miatt voltak Magyarországon. Az érkezése első napján elhívott randizni,de kijelentette,hogy a kollégái is vele lesznek,amennyiben nem probléma csatlakozzak “egy italra” hozzájuk. Sajnos a sok meetingje,és az én sűrű munkabeosztásom miatt nem sikerült végül megejtenünk a találkozót,de nagyon jó barátság szövődött kettőnk között,és mindketten nagyon reméljük,hogy a közel jövőben sikerül öszzehoznunk egy találkozót.”

Azt meg kell említenünk,hogy nem csak a Disney sztár van oda-vissza a magyar lányért,de Atanas Kolev bolgár énekesbés Matheus Iorio Forma 3-as pilóta is beszálltak a "harcba".

Tőbb hazai híresség is felfigyelt már a magyar szépségre, többek között a Megasztárból ismert Palcsó Tamás és MM - Márton Máté is.

A magyar modellnek hamarosan megjelenik egy Stopbullying ampany fotosorozata, illetve a jövő hónapban dobja mutatja be a nagyközönségnek sportruha kollekcióját.

Jelenleg minden idejét a forgatások és a fotózások teszik ki. Emellett a jótékonykodni is szeret. Most a szerelem háttérbe szorul
Petra elárulta nekünk,hogy jelenleg egyedülálló és várja azt az illetőt,aki megdobogtatja a szívét.

Sok sikert kívánunk Petrának a továbbiakban!

Fotók: Taylor Jones Instagrammja; Petra Szick Model Page

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára