Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Március 24. 10:26, kedd | Helyi

Népszerű a Maradj otthon! fesztivál - a Rómer Ház is csatlakozott

Népszerű a Maradj otthon! fesztivál - a Rómer Ház is csatlakozott

Szombat délután indult el a Maradj otthon! Fesztivál Facebook-oldala. Már 350-ren nézték meg Majka karantén videós bejelentkezését.

Az esemény iránt e sorok írásakor már 85 ezren érdeklődnek, a résztvevők száma pedig percről percre folyamatosan nő.

„A Maradj Otthon! virtuális fesztivál alapítója 50 szervező, hazai fesztiválok, klubok, események házigazdái. Velük közösen mindent megteszünk azért, hogy a hazai művészeket mozgósítsuk, és
együtt elérjük, hogy a közönség tartsa be a szabályokat, és maradjon otthon.
Évente több millióan járnak hazai fesztiválokra, koncertekre. A rajongókat a kedvenc előadóik tudják a leginkább megszólítani, rájuk hallgatnak, ez a MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL fő küldetése”
– mondta el Lobenwein Norbert az akció elindítója, a VOLT Fesztivál alapítója.

Az akció célja az is, hogy a közönség odahaza is találkozzon kedvenc előadóival, így rendszeresen mutatnak majd be koncerteket, DJ-szetteket, közönségtalálkozókat, melyeket a művészektől várnak. A Maradj Otthon! Fesztivál első koncertjét Járai Márk (Halott Pénz) adta otthonában vasárnap este.

Hétfőn, este 7 órakor pedig elindult a Maradj Otthon Challenge: minden este más művész, más sztár az otthonában beszél arról, hogy hogyan tölti ezeket a napokat, és a szabályok betartására buzdítja a rajongókat.

A kihívás hétfőn Majkával indult, a keddi házigazdát is megtudhatták tőle a nézők. Ma Király Viktor köszönti otthonából a rajongókat.

A Maradj Otthon! Fesztivált alapították: A38 Hajó, Akvárium Klub, B.my.Lake, Balaton Sound, Bánkitó Fesztivál, Barba Negra, BME Egyetemi Napok, Budapest Park, Búgócsiga, Campus, Dürer Kert, East Fest, EFOTT, Egerszeg Fesztivál, Erőd Klub, Etyeki Piknik, Expresszó, FEZEN, FEZEN Klub, Fishing On Orfű, Grand Café Szeged, HALL, Hangár Music Garden, Helynekem, Keresztury Dezső VMK, Kobuci Kert, Kölcsey Központ Pécs, Lovarda Debrecen, Madách Imre Művelődési Központ, Magneoton, Millenáris Park, MOL Nagyon Balaton, Művészetek Völgye, Paloznaki Jazz Piknik, Papp László Aréna, Pécsi Est Café, Petőfi Kultúrtanszék, Petőfi Rádió, RepTár, Rómer Ház, Shop Stop, STRAND Fesztivál, Sziget Fesztivál, SZIN, Szombathely Városháza, Telekom VOLT Fesztivál, Tiszavirág Fesztivál Szolnok, Trafo Club Gödöllő, VeszprémFest, Veszprémi Utcazene Fesztivál, VIBE Fesztivál, Víztorony, Zsolnay Kulturális Negyed.

Forrás: origo.hu

Főkép: propeller.hu

Kép: facebook.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense