Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2010. Július 29. 14:45, csütörtök | Sport
Forrás: NSO

NFL: botrányhősök egy csapatban - Terrell Owens a Bengalsnél

NFL: botrányhősök egy csapatban - Terrell Owens a Bengalsnél

A harminchat éves Terrell Owens megegyezett a Bengals vezetőivel, hogy a következő szezonban a Cincinnatiben folytatja pályafutását. A balhéiról elhíresült elkapó így egy csapatban játszhat a profi amerikaifutball-liga (NFL) egy másik nagy

Terrell Owensnek, az NFL elmúlt tizenöt éve egyik legnevesebb játékosának hónapokig nem volt csapata azt követően, hogy elhagyta a Buffalo Billst.

Owens azzal a nem titkolt céllal szerződött a Bengalshöz, hogy pályafutása megkoronázásaként végre Super Bowlt nyerjen (eddig csak nagydöntőig jutott), és erre a másik két klasszis elkapó, az Owenshez hasonlóan a botrányairól is elhíresült Chad Ochocinco és a márciusban szerződtetett Antonio Bryant mellett lehet is esélye.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 07:51, szerda | Sport

BL-selejtező - Walesi ellenfél vár a Ferencvárosra

A The New Saints lesz a Ferencváros labdarúgócsapatának ellenfele a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában.

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.