Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. November 14. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: Stop

Nincs ingyencikk és fotó BB Éviről - Teri néni a sarkára állt

Nincs ingyencikk és fotó BB Éviről - Teri néni a sarkára állt

Több mint egyéves pszichiátriai kezelés után BB Évi másfél hónappal ezelőtt elhagyhatta a kórházat. A Big Brother nyertes korábban rossz társaságba keveredett, ami miatt alkohol- és drogproblémái voltak. Közben két fiúgyermeknek adott

"Miután Évi kijött a kórházból, különköltözött az anyjától. Ő lakik most a kis faházukban, míg az anyja az új lakásban, amit a nyereményéből vettek" - mondta a beszédes szomszéd, aki azt is elárulta, hogy a TV2 egykori sztárja végre kapott munkalehetőséget.

"Egyre jobban néz ki, megszűntek a görcsös rángásai, és mintha fogyott is volna egy keveset. Míg korábban részegen tántorgott az utcában, nem csak az alkoholt, de a cigit is letette. Azt gondolom, jobban kell figyelni a lányra, talán akkor elkerülheti a szörnyűségeket, amiken keresztülment."

A Napi Ásznak sikerült megtalálnia BB Évit, aki az édesanyjánál tartózkodott, de mielőtt a lány boldogan nyilatkozott volna, a mama közbelépett.
"Ha harminc ezret fizetnek, akkor nyilatkozik a lányom és készíthetnek róla egy képet! Amennyiben a közvéleményt érdekli, akkor fizessenek! - szólította fel a lapot Teri néni.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült