Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. Június 15. 07:57, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

"Nincs jogom ítélkezni" - Stohl András kapitány marad

"Nincs jogom ítélkezni" - Stohl András kapitány marad

Stohl András marad a Tenkes kapitánya. A színész-műsorvezetőre számít Ács Bálint, aki szerint nemcsak ő, hanem a kollégák és maga a közönség is Stohlt látná legszívesebben ebben a szerepben továbbra is.

 

A siklósi várban továbbra is Stohl András játssza a Tenkes kapitánya főszerepét.



"Sokakkal beszéltem a produkción belül, s azt gondolom, hogy mindenki szeretné, hogy Buci maradjon. Két éve, mikor felhívtam, kis ember voltam nagy álmokkal. Azt mondtam neki, hogy lesz tízezer ember a fű közepén, ahol még színház és áram sem volt... Ő azt mondta: eljön!" - elevenítette fel a történetet Ács Bálint a TV2 Mokka című műsorában, majd folytatta:



"Egyrészt ő akkor bizalmat szavazott nekem, most lehetetlen lenne azt mondanom, hogy nem ő játssza ezt a szerepet. Másrészt 2009 áprilisában bevonult a várba, mint az új kapitány több ezer ember előtt. Az más kérdés, hogy a magánéletben hibázott. Úgy gondolom, hogy a színészi kvalitásait nem veszítette el, minden tekintetben ő a kapitány, de én nem megbocsátok neki - mert nincs jogom ítélkezni -, hanem azt gondolom, hogy színészileg és szakmailag is előreviszi a produkciót, ezért megérdemli ezt a helyzetet" - magyarázta a musical szervezője a reggeli műsorban.



Ács Bálint szerint nemcsak egy színésznek, hanem egy magánembernek is jót tesz, ha valaki támogatja az embert, ha az életben elkövetett egy hibát. Stohl András pedig megpróbál élni ezzel a bizalommal.



"Ezzel neki kell élnie, s ezért mindent meg is tesz. Próbálunk nem afelé tendálni, hogy ebből bármiféle előnyt vagy hátrányt kovácsoljunk, ez a produkció érdeke és a kollégák is szeretnének vele dolgozni" - tette hozzá Ács Bálint.


 

STOP

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.