Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2010. Január 04. 07:17, hétfő | Belföld
Forrás: HírTV

Nincs pénz, felfüggesztik a működést

Nincs pénz, felfüggesztik a működést

Pénzhiány miatt négy hónapra bezár a zalaszentgróti termálfürdő. Így döntött a település önkormányzata. A gazdasági válság miatt ugyanis jelentősen visszaesett a forgalom, csökkent a bevétel, a városnak pedig több mint 20 millió f

A termálfürdő és szabadidőközpont májusban nyit újra. Anyagi gondokkal akkor is számolni kell, az állami támogatás összege ugyanis 50 millió forinttal csökken idén, többletforrás pedig nincs, amiből fedezni tudnák az intézmények rezsijét és egyéb költségeit. A termálfürdőt 2009 év elején is bezárták pár hónapra, az év többi időszakában csaknem 70 ezer vendég kereste fel az élményközpontot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:59, hétfő | Belföld

Hétfőn magas középhőmérséklet, és nagyon erős UV-sugárzás várható

A legmagasabb, piros fokozatú figyelmeztetést adta ki a HungaroMet Zrt. öt vármegyére hétfő éjfélig a hőség miatt. Jelezték azt is: hétfőn az egész országban nagyon erős UV-B sugárzás várható, és néhol kialakulhatnak zivatarok is.

2024. Július 15. 07:58, hétfő | Belföld

Napos, meleg idő várható, néhol zivatarokkal

Jövő héten napos, meleg idő várható, néhol zivatarokkal, a hőség a hét elején tetőzik - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

2024. Július 15. 07:57, hétfő | Belföld

Mentőautó borult fel Budapesten

Mentőautó és személygépkocsi ütközött vasárnap délután Budapest XI. kerületében a Bocskai úton, a mentő a balesetben az oldalára borult - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI-vel.

2024. Július 14. 08:24, vasárnap | Belföld

Honvéd altiszteket avattak a Hősök terén