Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2024. Március 05. 07:13, kedd | Helyi

Nívós díjat nyert az Audi leányvállalata

Nívós díjat nyert az Audi leányvállalata

A Magyar Külügyminisztérium és a HIPA (Hungarian Investment Promotion Agency) által közösen rendezett „Év Befektetője 2023” díjátadón az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. nyert a „Legnagyobb Képzési Program” kategóriában.

Az Audi Hungaria 100%-os tulajdonú leányvállalata, az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. a „Legnagyobb Képzési Program“ díjban a tavalyi évben indított munkatársi továbbképzési programja kapcsán részesült, melynek keretében a vállalalt mintegy 500 munkatársa szakmai, szakmán túli és nyelvi képzéseken vehet részt két éven keresztül. A képzések során elsajátított tudás és új kompetenciák elengedhetetlenül szükségesek a rendkívül kiélezett piaci versenyben.

„Az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. megalapításával új fejezet nyílt az Audi Hungaria sikertörténetében. Folyamatosan törekszünk arra, hogy szolgáltatási portfóliónkat tovább bővítsük, ügyfeleinknek pedig a legmagasabb színvonalon nyújtsuk világszintű szolgáltatásainkat. Ehhez elengedhetetlen kiváló szakembereink kompetenciáinak folyamatos fejlesztése, mely segítségével a jövőben is aktívan alakítjuk az autóipari transzformációt”, mondta Dr. Patrick Heinecke, az Audi Hungaria pénzügy, IT, beszerzés és compliance területekért felelős igazgatósági tagja és az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. Felügyelőbizottságának elnökhelyettese.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?