Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Február 19. 22:20, péntek | Helyi sport
Forrás: Győri ETO hivatalos honlapja

Női Futsal Magyar Kupa elődöntő - A VÉGÉN CSAK EGY MARADHAT, KEZDETÉT VESZI A FINAL FOUR!

Női Futsal Magyar Kupa elődöntő - A VÉGÉN CSAK EGY MARADHAT, KEZDETÉT VESZI A FINAL FOUR!

Szombaton rendezik Gyöngyösön a futsal Magyar Kupa elődöntőit, majd vasárnap döntőit. Női együttesünk a fináléba kerülésért a címvédő Astra csapatával mérkőzik meg. - tudhatjuk meg Baracskai Ádám cikkéből

Négy kiváló csapat jutott a Final Fourba. Misem bizonyítja jobban, hogy a tabella első négy pozícióját is a döntős csapatok foglalják el. (HTE, Tolna, ETO, Astra)

Elődöntős ellenfelünk számára nem kezdődött álomszerűen a szezon elég sok pontot hullajtottak el már az első fordulókban. De Dombó János csapata azóta már magára talált és egymásra halmozza a tekintélyt parancsoló győzelmeket.

De ettől nem kell megijedni, hiszen az ETO is egyre kiegyensúlyozottabb, magabiztosabb játékot nyújt, így kiváló ütközetre számíthatnak a kilátogató nézők.

Lódi Tamás (Árkád ETO, vezetőedző): - Úgy gondolom, ha fegyelmezetten, koncentráltan játszunk bármi lehetséges lehet. Ezen a héten próbáltuk kijavítani hibáinkat és pontosítani játékunkat. Egy biztos mi felszabadultan futsalozhatunk, hiszen elsődleges célunkat a négyes döntőbe való jutást már teljesítettük.

Hajrá ETO, hajrá lányok!

Női Magyar Kupa, elődöntők:
Gyöngyös Városi Sportcsarnok
2016. 02.20. – szombat
10:30 Árkád ETO – Astra-E’lios Kkfházi Bulls
13:00 Hajdúböszörményi TE – Brand Mission Tolna Mözs

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:13, hétfő | Helyi

Rózsa és Ibolya a Vaskakasban

Szerethet-e egy tündérlány egy emberfiút? Legyőzheti-e a szerelem az évszázados viszályt? Kitarthat-e egymás mellett két fiatal, ha az egész világ ellenük fordul?

2024. Április 29. 07:13, hétfő | Helyi

Drákói szigor jön az építkezéseknél

Szigorú szabályok írják elő októbertől, hogy mi épülhet Magyarországon.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.