Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Augusztus 13. 05:00, szombat | Helyi sport
Forrás: eto.hu Baracskai Ádám

Női labdarúgó NBI - SZEZONNYITÓ VASÁRNAP!

Női labdarúgó NBI  -  SZEZONNYITÓ VASÁRNAP!

Vasárnap 11:00-kor Győrben, az ETO – Honvéd találkozóval kezdődik a női labdarúgó NBI 2016/17-es szezonja, melynek Horváth Tamás alakulata komoly célokkal vág neki.

Nagy csata várható már a szezonnyitó mérkőzésen is, hiszen a tavalyi kupadöntős Honvédot fogadjuk. Viszont nagy lehet a visszavágási vágy a csapatban az MK elődöntőben elszenvedett 1-1-es „vereségégért”. Kicsit átalakult keretünk számára ez lesz az első tétmérkőzés a szezonban. A gárda célja egyértelmű: a kupában és a bajnokságban is minimum a négybe kerülni. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, számítunk szurkolóink támogatására.

Horváth Tamás (ETO, vezetőedző): - Kemény felkészülésen vagyunk túl. Három hét a kemény munkáról, az utolsó negyedik a finomításról szólt. Nehezíti a munkát, hogy a héten hét játékosom különböző válogatottakban edzőtáborozik két-három napokat. Négyen a magyar, ketten az U19-es válogatottban vannak. Dikanová a szlovák válogatott tagja, ő csak pénteken csatlakozik hozzánk. Természetesen ennek nagyon örülünk. Úgy gondolom, hogy a felkészülésünk jól sikerült, de ezt igazából ezt a bajnoki mérkőzéseken tudjuk meg. Az új játékosok jók, még kellett volna egy-két hét az építkezéshez, de csak ennyi volt most. A hét érkező játékosból, ha semmi nem jön közbe, négyen kezdeni is fognak. Győzelmet várok, van mit törleszteni a kupa miatt.

Jet-Sol Liga, Női NBI – 1. forduló
ETO FC Győr – Budapest Honvéd
2016.08.14 – vasárnap 11:00
Győr, ETO Park, Camping pálya

Hajrá ETO, hajrá lányok!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.