Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2011. Március 09. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Nőnek öltözött James Bond

Nőnek öltözött James Bond

Daniel Craig rendhagyó módon kívánt boldog nőnapot a világ minden egyes nőjének - magassarkút, parókát és ruhát húzott magára.

James Bondot nem éppen arról ismerjük, hogy a nőket egyenjogú félként kezelné, sokkal inkább csinos kiegészítőként. Most azonban kivételesen a gyengébbik nem érdekeiért áll ki, bár a szokásos két óra helyett, mindössze két percben. Őfelsége legkedveltebb titkos ügynökének megformálója, Daniel Craig filmbéli főnöke, Judi Dench utasítására nőnek öltözött, hogy megtudja, milyen a túloldalon lenni. Eközben az ikonikus színésznő megismerteti Dant a hölgyeket a mai napig érő negatív megkülönböztetésekkel. Vagyis azt leszámítva, hogy Craig rendkívül viccesen mutat a nemváltását követően, komoly üzenete van a kisfilmnek.

Bár James Bondtól a saját valóságában távolabb már nem is állhatna a nőnek öltözés, Danielnek igenis van feminim oldala. Ha azt annak lehet nevezni, hogy tavaly többször is egy úriemberrel látták randizni, amivel azóta felhagyott, hiszen a magyar felmenőkkel büszkélkedő Rachel Weisz oldalán feszít.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.