Városlista
2022. január 21, péntek - Ágnes

Hírek

2010. Február 25. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Norbi drámai vallomása: "Ez életem legnagyobb mélypontja"

Norbi drámai vallomása: "Ez életem legnagyobb mélypontja"

Nem kétséges, hogy Norbi élete legnehezebb napjait éli. Vajon mennyi ebben az ő hibája és mi írható a kőkemény üzleti konkurencia számlájára? Talán ő maga sem tudja. Hol a kávézójában történt támadásról írnak a lapok, hol egy 3

"A játszmának nincs még vége, bár kétségtelenül nincs jó kedvem mostanában. Ennyire még soha nem voltam padlón. Fájdalmat, ürességet és csalódottságot érzek. Egy szóhasználati hiba, egy valóban nem szerencsés kifejezés miatt úgy meghurcoltak, mintha én lennék az első számú közellenség az országban. Miközben százezrek bizonyítják, hogy a rendszerem, a csapatom által kifejlesztett sütemények és kenyerek igenis működnek. Emberek százezreinek javult tőle az egészségi állapota. Most mégis nyomban máglyán égetnének el egy apró hibáért. Nem is a pénz a legfontosabb, hanem hogy az ember elveszti az életkedvét. Mondtam is Rékának, hogy ha nem lenne mellettem és nem lennének gyerekeink, már borzasztó gondolatok hatalmasodtak volna el rajtam. Bekap az ember egy marék tablettát, elalszik és nem ébred fel többé. Azok, akik ezt az egészet generálták ellenem, az egész eddigi életemet feketítik be. Mintha nem fogyasztottam volna le százezreket, mintha sok ezer ember megtornásztatásával nem szereztem meg volna két Guiness világcsúcsot, nem lennének az egészséges életmódért kapott kitüntetéseim, és díjaim..."

A drámai vallomás további részletei a legfrissebb Storyban!

Fotó: TV2 


Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 20. 12:05, csütörtök | Bulvár

Férget neveztek el Jeff Daniels színészről

Jeff Daniels amerikai színészről neveztek el egy pókölő élősködőt amerikai tudósok - írta a The Guardian online kiadása.

2022. Január 20. 07:00, csütörtök | Bulvár

Baleset után meghalt Hannibál Lecter megformálója

Síbalesete után meghalt a 37 éves Gaspard Ulliel César-díjas francia színész.

2022. Január 19. 18:01, szerda | Bulvár

Daniel Radcliffe alakítja a zenés paródiáiról híres Weird Al Yankovicot

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek egykori sztárja alakítja egy készülő életrajzi filmben a humoros szerzeményeiről, zenei paródiáiról híres Weird Al Yankovicot.

2022. Január 19. 15:05, szerda | Bulvár

Tom Hanks új szerepben

Tom Hankszel forgatja újra Marc Forster Az ember, akit Ovénak hívtak című nagy sikerű svéd vígjátékot.