Városlista
2024. szeptember 7, szombat - Regina

Hírek

2010. November 10. 11:00, szerda | Helyi
Forrás: Nordland Wellness Klub

Nordland Wellness – PHC-fogyókúra – 16,2 kg– 4 hét

Nordland Wellness – PHC-fogyókúra – 16,2 kg– 4 hét

2010. nyarán a Nordland Lady’s Wellness Club fogyókúra-játékot hirdetett. A számos jelentkező közül a programot felügyelő Dr. Kovács Lenke szakorvos és a Wellness Club szakértői három vállalkozó szellemű és kedvű hölgyet, név sze

Egy hónap telt el a játék indulása óta. A versenyzők megkapták a sikeres fogyókúrához szükséges orvosi és szakértői tanácsadást, a megfelelő táplálék kiegészítőket, túlestek a programindító orvosi vizsgálaton. Elérkezett 2010. november 3. az első mérés napja! A játékosok egybehangzóan állították, hogy az eltelt négy hétben nem éheztek, nem voltak ingerültek. Életminőségük javult, energikusabbnak, élénkebbnek érezték magukat.

A továbbiakban a program sikeréről beszéljenek a számok és a versenyzők!

Zsuzsa
testsúly: -6,3 kg
derék: -6,5 cm
csípő: -9,5 cm
comb: -3,0 cm
mell: -4,0 cm

„El sem hiszem, hogy már négy hétnél tartunk. Nagyon jól érzem magam, és egyre többen észreveszik a változást rajtam, még azok is akikkel nap mint nap találkozom. Nem vagyok éhes, ha mégis akkor iszom egy jó pohár vizet. A családom nagyon büszke rám, hogy már ilyen jó eredményeket értem el.”

Helga
testsúly: -5,9 kg
derék: -6,0 cm
csípő: -6,0 cm
comb: -2,0 cm
mell: -5,0 cm

„Hozzászoktam a rendszeres étkezéshez, amit a diéta előtt nem sikerült betartanom. Az utolsó héten megettem olyat is, amit nem igazán lehetett volna, de megtartottam a mértéket. Majd a kisebb bűnöket sportolással ellensúlyoztam (biciklizés, görkorcsolyázás, rendszeres sétálás). A fogyás eredményét már most érzem magamon mind fizikailag, mind lelkileg.”

Anita
testsúly: -4,0 kg
derék: -1,0 cm
csípő: -18,0 cm
comb: -3,0 cm
mell: -5,0 cm

„Egyre többen veszik észre, hogy fogytam, s egyre többen mondják, hogy jól nézek ki. A fogyást elsősorban a ruháimon lehet észrevenni. A derekamon eláll már a nadrág, tehát a csípő méretem jelentősen csökkent.”

TELJES ÉS OSZTATLAN SIKER!

Kíváncsi a fogyókúra-verseny folytatására?

Szeretné megismerni a Premium Health Concepts lényegét?

A Nordland Lady’s Wellness Club modern diagnosztikai készüléke segítségével Ön is megmérettetheti testzsír százalékát! A mérés eredményét megbeszélheti a Wellness Club szakértőivel, illetve Dr. Kovács Lenke szakorvossal.

Látogassa meg a Nordland Lady’s Wellness Club weboldalát, figyelje a www.infogyor.hu oldal híreit!
http://wellness.nordland.hu/index.php?mod=static&pageid=28

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 07. 09:12, szombat | Helyi

Ingyenes workshop szülőknek: újraéleszteni is megtanítják őket

Allergiás reakció, újraélesztés, Heimlich-fogás – ezek azok a dolgok, amelyekről sokan hallottunk már, de a gyakorlatban nem biztos, hogy tudnánk is alkalmazni.

2024. Szeptember 07. 08:14, szombat | Helyi

Kétszáz kiállító az idei Gazdanapokon

Közel 200 kiállítóval várják szombatig a látogatókat a 37. Bábolnai Gazdanapokon.

2024. Szeptember 07. 07:11, szombat | Helyi

Őszi nyitvatartás a pannonhalmi főapátságban

A turistafőszezon lezárultával a pannonhalmi főapátság nyitvatartása is őszi üzemmódra állt át, amely lényegében a tavaszinak felel meg. A legfontosabb, hogy hétfőn ne akarjuk látogatni a monostort!

2024. Szeptember 06. 09:13, péntek | Helyi

Katonás rend a női kéziseknél (VIDEÓ)

A 2024/25-ös évadnak hat új igazolással a soraiban nekivágó Győri Audi ETO KC csapata a hagyományoknak megfelelően csapatépítő programon vett részt.