Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2020. Március 10. 06:33, kedd | Bulvár

Nyár elejétől jön a Pesti balhé

Nyár elejétől jön a Pesti balhé

Június 11-től lesz látható a mozikban a Pesti balhé, aminek ma debütáló online poszterén felsorakoznak a karakterek: a produkció közleménye szerint egy tizenöt év után újra összeálló csapat tagjai.

"Köztük ott van Marcell (Mészáros Béla), a világhírű, ám boldogtalan építész, Alexa (Petrik Andrea), az örök tinilány, Guszti (Elek Ferenc), a túlóvatos állatorvos, Jet (Szabó Simon), az utánozhatatlan életművész és Adrián (Inotay Ákos), a nyugdíjasklubok szabadúszó Hamletje.
Ők azok, akik gyerekkori barátjuk, a csapnivaló festőművésznek sem utolsó Vinsz (Jászberényi Gábor) egyik felbecsülhetetlen értéket nem képviselő festményét szeretnék a piktor apja (Hegedűs D. Géza) által szervezett aukció kiállított műtárgyi közé becsenni. Az akcióhoz profi bűnöző (Reviczky Gábor) ad segítséget, de még így is káosz, bonyodalom, kavarodás és sok kaland vár a bandára."

A Pesti balhé rendezője Lóth Balázs (Nincs mese, 200 első randi, A mi kis falunk), aki a forgatókönyvet együtt írta Kis-Szabó Márkkal, illetve Inotay Ákossal. A produceri feladatokat Fülöp Péter és Hutlassa Barnabás látta el, míg Balázs István Balázs operatőrként, Fekete Anna látványtervezőként, Kovács Andrea jelmeztervezőként, Kertai Gábor vágóként, Frank Rizzo pedig grafikusként dolgozott a filmen.

Forrás: origo.hu

Kép: Pesti balhé

Címkék: film, mozi, pesti balhé

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.