Városlista
2024. szeptember 3, kedd - Hilda

Hírek

2010. Július 15. 17:30, csütörtök | Helyi
Forrás: Ebland kutyapanzió

Nyaralás kutyával vagy nélküle? Jó megoldás lehet a kutyapanzió!

Nyaralás kutyával vagy nélküle? Jó megoldás lehet a kutyapanzió!

Napról napra melegszik az idő, és aki csak teheti, már a nyári üdülést tervezgeti. Feltéve, hogy nem kőszobor vagy felfújható kutya díszíti a kertünket, bizony nagy dilemmát o

Ha nem vihetjük magunkkal kedvencünket, talán a legjobb megoldás, ha egy kutyapanzióba adjuk. A kutyák többsége jól alkalmazkodik ehhez a helyzethez, főleg ha fiatal kora óta hozzá van szoktatva. A panziókban általában 24 órás felügyelet alatt áll kedvencünk, és bármi baj történik, bízhatunk abban, hogy a gondozóknak, nagyobb rutinja van a problémák megoldásában, mint esetleg a szomszéd néninek, akinek még talán kutyája sincs. Mielőtt döntünk, érdemes ellátogatni a kiszemelt panzióba, vagy más módon informálódni a tartási körülményekről, és a befogadás feltételeiről. A legtöbb helyen kérik kedvencünk oltási könyvét, és nem árt kutyánk féregtelenítéséről is gondoskodnunk, mielőtt beadjuk, nehogy problémát okozzunk más gazdáknak. Ha kiválasztottuk a helyet, érdemes amint tudjuk lefoglalni a szállást, nehogy ne maradjon hely kedvencünknek! rdemes elbeszélgetnünk a gondozókkal, kutyánk természetéről, jó és rossz tulajdonságairól, étkezési, és mozgási szokásairól. Vihetünk neki játékokat, fekhelyet, plédeket, tálakat, vagy bármit amitől kicsit otthonosabban érzi magát kedvencünk. Ha jó vérmérsékletű kutyusunk van, a nélkülünk eltöltött idő, egy jól megválasztott panzióban, számára is nyaralás lehet!

Kedvencünk elhelyezési problémájára nyújt megoldást, a Győrújbarát határában található EBLAND Kutyapanzió is!
Közel két hektár parkosított, bekerített területen, téglából épült külső kennel sor, fűthető belső helyiségek, négy nagy kifutó, egy focipálya nagyságú kiképzőterület, szép környezet és többszörös" állandó szakszerű felügyelet várja a kutyákat, és gazdikat!Minden fajta, méretű és korú kutyust szeretettel várnak!

A panzión állattartási szempontból gondosan megépített. A kedvenceket EU szabványoknak megfelelő, zárt, biztonságos, otthonos kennelekben szállásolják el. Minden kutyus külön kennelben kap helyet, de a napközbeni játék során, az azonos habitusú ebeknek lesz lehetőségük egymással játszani.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 03. 09:11, kedd | Helyi

Képalkotó diagnosztika a rákgyóításban: a 800 milliós fejlesztés Győrt is érinti

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) által támogatott, két évet felölelő kutatási projekt konzorciumi formában valósul meg az Innovitech Kft. vezetésével

2024. Szeptember 03. 08:15, kedd | Helyi

Idén is kaptak tanszercsomagot a győri elősök

2011 óta hagyomány, hogy a város önkormányzata, ingyenes tanszercsomaggal segíti az iskolakezdő diákokat és családjaikat.

2024. Szeptember 03. 07:10, kedd | Helyi

A pocoknak ideális élőhelyeket alakítanak ki a Szigetközben

Határon átnyúló projekt keretében indul az Északi pocok mehelyi alfaj védelmének továbbfejlesztése című európai uniós projekt a Szigetközben.

2024. Szeptember 02. 09:12, hétfő | Helyi

Lerövidült a távolság Lázi és Győrasszonyfa között

Elkészült a murvás összekötő út Lázi és Győrasszonyfa között, ezzel a két település közötti távolság majdnem ötödére csökkent.